2777
2789

سلام من و همسرم کرونا مثبت هستیم،لطفا بیاین و راجب غذا ها و باید ها و نباید ها ،چیز های مضرات مفید ،دارو ها و ... راهنمایی کنین

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من و همسرمم گرفتیم الان خوب شدیم

فقط بخور و بخواب باشین

غذاهای چرب و هله هوله اصلا نخورید

میوه و آبمیوه بخورید

تغذیه خیلی مهمه به خودتون برسین و قرنطینه باشین

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخ کردنی اصلا نخورید 

غذا های چرب نخورید

سبزی جات زیاد بخورید

مایعات و میوه هم بخورید

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

من فقط میدونم باید سوپهای رقیق ومقوی بخورین ومیوه وسبزیجات..انشاءالله ک خیلی زود سلامتی کاملتونو بدست بیارین

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

ما اشنامون گرفت خودشو زنش..دوتا بچه هم داشتن که خدا را شکر مبتلا نشدن..رفتن دکتر بهشون دارو داد..مایعات و آب زیاد خوردن..از خونه بیرون نرفتن براشون غذا اماده میکردن میذاشتن پشت در میومدن برش میداشتن

من نداشتم ولی خب غذای چرب وسرخ کردنی وفست فوداینااصلانخورین آب میوه شیرموزشیرخرما وچیزای مقوی بخورین که سیستم ایمنی بدنتون قوی بشه.گرمیجات بخورین.بخورجوش شیرینم شنیدم خیلی خوبه

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

میشه بگید علایمتون چی بود و از کجا فهمیدید دارید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

اول از همه روحیه 

فرض کنین سرما خوردین نه اینکه دور از جون قراره بمیرین من و خانوادم گرفتیم ولی چون خبر نداشتیم اصلا ترسی نداشتیم فقط تعجب میکردیم که چه سرما خوردگی طولانی و سختی بود

خواب زیاد خیلی مهمه تا میتونین بخوابین

یک پارچ شربت عسل اصل و لیمو بالا سرتون بزارین و هر نیم ساعت یک لیوان به حالت مزه مزه کردن بخورین

بخور بالای سرتون بزارین

غذا زیاد نخورین میوه زیاد بخورین بغیر از خربزه و انگور

اگه سینتون خلطی شد حتما خارج کنین 

دمنوش آویشن و پونه هر روز بخورین

گوشت و لبنیات نخورین چون باعث تب بیشتر میشه

غذاهای سرخ کردنی و بیرونی نخورین

غذاهاس ساده بخورین و زود هضم

حالتون چطوره؟ علائمتون چی بود؟ خیلی اذیت دارین میشین

خوبیم خداروشکر علایم نداریم آزمایش مثبت

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم