بچه ها من دوره هام نامنظمه ولی اگر بخای با ماه قبل مقایسه کنی ۸ روز قبل از موعدم یه دونه لک کوچیک داشتم . فرداش به اندازه ی بلندی انگشت اشارع توی نوارم خون بود . و امروز هم یه دونه لک داشتم . من پریودام انقد کم نبود اصلا . نمیدونم ماله لانه گزینیه یا پری شدم .تو رو خدا بیایید راهنمایی کنید که چجوری بودید. تازه من قبل پریودام سینه درد داشتم ولی الان اصلا ندارم . دل و کمرم هم درد میکنه و به پشت سختمه بخابم
فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من داشتم ولی دقیقا تو زمانیکه باید پری می شدم اونم یه لک کوچیک و کمرنگ که یک بار روی دستمال ظاهر شد فک کردم شروع پریود اما بعدش خبری از لک بیشتر یا خونریزی نشد.