2777
2789

بچه ها من دوره هام نامنظمه ولی اگر بخای با ماه قبل مقایسه کنی ۸ روز  قبل از موعدم یه دونه لک کوچیک داشتم . فرداش به اندازه ی بلندی انگشت اشارع توی نوارم خون بود . و امروز هم یه دونه لک داشتم . من پریودام انقد کم نبود اصلا . نمیدونم ماله لانه گزینیه یا پری شدم .تو رو خدا بیایید راهنمایی کنید که چجوری بودید. تازه من قبل پریودام سینه درد داشتم ولی الان اصلا ندارم . دل و کمرم هم درد میکنه و به پشت سختمه بخابم 

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تاحالا باردار نشدم اما طبق شنیده ها میگم اگ در حد لک احتمالا لانه گزینیه 

انشالا باردار میشی . برام دعا کن باردار باشم . این سری شوهرم خیلی ناراحت شد 

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

من داشتم ولی دقیقا تو زمانیکه باید پری می شدم اونم یه لک کوچیک و کمرنگ که یک بار روی دستمال ظاهر شد فک کردم شروع پریود اما بعدش خبری از لک بیشتر یا خونریزی نشد.

عزیزم فک نکنم بره شمارلک لانه گزینی باشه.

من داشتم ولی دقیقا تو زمانیکه باید پری می شدم اونم یه لک کوچیک و کمرنگ که یک بار روی دستمال ظاهر شد ...

پس چرا انقد مقدارش کمه؟ ینی مشکلی دارم؟