2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غر میزنه؟

اره هر روز میاد به یه چیزی گیر میده، حالا من و شوهرم اینقدر آروم و بی آزاریم که نگو

منم بچه کوچیک دارم خستم اینم هی میاد غرغر اعصابم بهم میریزه

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
اشتباه محضه خیلی بده خیلی دیدم که میگم

واقعا

هی گیر میده حیاطو نمیشوری، حالا میشورما عوضی هی گیر میده، خودشون کلی وسیله تو حیاط میذارن تا ما کوچکترین چیزی میذاریم میاد گیر میده

روز اول که داشتیم وسیله میاوردیم بجای خوش امد گویی گفت هیچی به دیوار نزنین خواستین بزنین بگین شوهرم بیاد بگه کجا بزنین

منم تجربه مستاجر بودن نداشتم اصلا از اینکارش هنگ بودم

والا ما صاحبخونه ایم با مستاجر یه جا

مستاجر پدر ما رو دراورده😂😂

بچه هاش و خودش اسایش ما رو گرفتن تا ساعت 2 نصف شب بچه هاش جیغ و داد میکنن و در میکوبن خود خانمه هم یه سره صداش رو حالت جیغ هست

شوهرش مواد مصرف میکنه بوی گند کل ساختمون رو میگیره

اگه ساعت 9 و نیم حدود ده  صبح جاروبرقی بزنم به برق میاد وسط راه پله فحش میده بهمون بعد خودش 11 شب لباسشویی بشکه ای روشن میکنه تا یک

خدا شاهد هست تا حالا یکبار هم بهش تذکر ندادیم تو این یکسال

فقط تحمل کردیم بعد میاد وسط راه پله فحش میده بهمون😂😂😂

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
واقعا هی گیر میده حیاطو نمیشوری، حالا میشورما عوضی هی گیر میده، خودشون کلی وسیله تو حیاط میذارن تا ...

آره دقیقا همینه نمیتونین پاشین حداقل پول میدی بری جایی که اعصابت آروم باشه

این نیز بگذرد...                                   
والا ما صاحبخونه ایم با مستاجر یه جا مستاجر پدر ما رو دراورده😂😂 بچه هاش و خودش اسایش ما رو گرفتن ...

این مستاجر شما برای صاحبخونه ما خوبه