2777
2789
به سلامتی عزیزم. الهی با دست پر و دل خوش  خودم چهارشنبه برای اولین بار ویزیت شدم از کار دکتر ن ...

ببخشید شما قراره برای بار ۵بادکتر نصر پانکچر بشید؟ نظر دکتر چی بود؟ تحرک و مورفو و dfiاسپرم چند هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من مرکز مام میرمبرای ادلین بار دارم ای وی اف میکنم پیش دکتر نصر این هفته هم انتقال دارم

عزیزم بسلامتی کوچولوتو بغل کنی

میشه لطفا بهم بگی از وقتی سیکل میکرو شروع شد تا پانکچر چند بار رفتی مـطب برای سونو و ویزیت؟؟؟؟؟

من از شهرستان میام خیلی برام مهمه لطف میکنی جواب بدی دعای خیر پشت سرته

عزیزم بسلامتی کوچولوتو بغل کنی میشه لطفا بهم بگی از وقتی سیکل میکرو شروع شد تا پانکچر چند بار رفتی ...

وقتی امپولارو شروع میکنی فکر کنم روز ۱۰پریودی میری سونو میشی دکتر بهت وقت پانکچر میده 

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
عزیزم بسلامتی کوچولوتو بغل کنی میشه لطفا بهم بگی از وقتی سیکل میکرو شروع شد تا پانکچر چند بار رفتی ...

خیلی رفت و امد نداری 

بعد از اینکه پانکچرم بشی اصلا درد نداری تازه انقدر حالت خوبه 

بعد چن روز زنگ میزنی به جنین شناس تو مام بهت میگن که چند تا جنین تشکیل شده 

بعدش 

بعد ازینکه یکبار پریود شدی میری  ویزیت میشی قرص بهت میدن برای انتقال

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
خیلی رفت و امد نداری  بعد از اینکه پانکچرم بشی اصلا درد نداری تازه انقدر حالت خوبه  بعد ...

عزیزم من دوبار انتقالم توی شهرستان منفی شد

ولی برای پانکچر و بعدش انتقال که فریز هم بود هفت هشت بار دکتر سونو میکرد همش درحال رفت و امد بودم

خوشحال شدم اونجا اینجوری نیست ممنونم ازت

ببخشید سوالاتم زیاده برای ویزیت اول باید پریود باشم برم یا تموم شده باشه بهتره؟

سعی قبل پریودی بری که داروهاتو بنویسن به محض اینکه پریود شدی سیکلو شروع کنی 

نه لازم نیست ویزیت اول پریود باشی 

ولی ازمایش اسپرم همسرتو همه چیزتو ببر