2777
2789

سلام پسرم ۴ ماهشه.۱۰ روزه داره روزی نصف قرص نکسیوم رو میخوره ولی همچنان بالا میاره.شیر خشک آپتامیل و شیر خودم رو میخوره.اشتهاش خیلی کم شده و لاغر شده دیگه درموتده شدم.چکار کنم.شما یعد چند رور از قرص نتیجه گرفتید

سلام عزیزم من  بعداز دو هفته اثر میده  و اینکه شما اقدامات انتی رفلاکس رو رعایت میکنید؟& ...

باه رعایت میکنم.قبلا پنیری بود الان شیر سالم رو پس میاره بعضی وقتا جهشی هست.در ضمن خیلی هم‌گیج شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باه رعایت میکنم.قبلا پنیری بود الان شیر سالم رو پس میاره بعضی وقتا جهشی هست.در ضمن خیلی هم‌گیج شده

قرص بعد از دو هفته اثر خودش رو نشون میده 

الان تاپیکاتون رو دیدم 

گفتین ک ای یو جی ار بوده؟ اون یکی قل نموند؟

خداروشکر عزیزم  دختر منم ای یو جی ار بود و همین رفلاکس شدید هم از عوارض ش بود الانم هنوز گرفتا ...

چکار کنم؟پودر اس امپرازول ۱۰ بهتره یا نکسیوم ؟چرا اینقدر خواب آلوده س؟

چکار کنم؟پودر اس امپرازول ۱۰ بهتره یا نکسیوم ؟چرا اینقدر خواب آلوده س؟

نکسیوم بهتره 

ادامه بده تا زمانی ک اثرش رو ببینی 

نمیدونم علت خواب الودگیش رو 

نکسیوم داروی خیلی قوی هست و عالیه و لی اگر احیانا اثر نداست بعد از یک دوره مصرف 

ب دکترش پیشنهاد بده شربت  دومپریدون و پنتوپرازول رو تجویز کنه 

اینا هم عالی هستن

نکسیوم بهتره  ادامه بده تا زمانی ک اثرش رو ببینی  نمیدونم علت خواب الودگیش رو  نکس ...

ریفلکس پنهان داشت درمان نکردم تا اینجوری شد

بخاطر کلیه ش هر شب ۲.۵ سی سی سفالکسین ۱۲۵ میخوره.ممکنه اون دارو باعث ریفلاکس شده باشه؟