2777
2789

اگر درمانش رسده بود که الان این بدبختا تو نی نی سایت نمیچرخیدیم

فقط خودت رو تقویت کن کرونا هیچوقت خوب نمیشه تا وکسن و داروش نیاد و بازم برمیگرده

مجبور شدم به عنوان یه دختر بی پدر و مادر ۱۶ ساله بیام و همتونم باور کردی اما با عکسی که گذاشتم لو رفتم😬🤐اما نه من ۱۳ سالمه و پدر و مادرم دارم😕🥴اما گزارش نزن دوست دارم تو سایت باشم 😔🥺خب چی میشه مگه؟تازه من همه چیز رو میدونم🙁🔞هرکس گزارش بزنه خره😑

دکتر رفتی؟؟

روحیه خیلی مهمه

مایعات گرم و ابمیوه طبیعی

سوپ و اش

سرخ کردنی نخور

بدنت تقویت کن 

خودت و خانوادت قرنطینه باشید 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا بزودی درست میشی

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
اره امروز جواب تست اومد 

خوب ببین نترس تب اینا داری؟؟ کنترل کن تبتو برو تو یه اتاق خودتو قرنطینه کن تغذیه رو برس سوپ مقوی بخور شنیدم گوشت قرمز خوبه حالا نمیدونم دیگه ورزش خیلی  سبک در حد تکون دادن دست و پا 

دارو داده؟؟

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
اره فقط اموکسی کلاو

خوب پس همونو بخور خوب میشی فقط اصلا روحیتو نباز و مواد مقوی بخور از بقیم فاصله بگیر انشاالله خوب میشی ❤