2777
2789

هر روز روی برنجت یه قاشق روغن زیتون بریز.قشنگ شکم بچه رو روون میکنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟حتما باید روبرنجم بریزم نمیشه مثلا الان خالی بخورم 

آره اگه بتونی بخوری بخور .یا رو سالاد و گوجه خیار بریز بخور.یاربارقاشق روش آبلیمو بریز چند قطره بخور.منم پسرم شکمش سخت کار میکرد همیشه میخوردم روغن زیتونو

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
دکتر گفت خوب نیست که باید حداقل یروز درمیون کاربده

تا هنو غذاخور نشده عادیه دکتر حالیش نیس خودم بچم ۸ماهشه هروز با چ بدبختی دفع میکنه سفت و چسبناک همش خاکشیرش میدم یبوسته

خداتو شکر کن ک شکمش کار ک میکنه سفت نیس

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭
آره اگه بتونی بخوری بخور .یا رو سالاد و گوجه خیار بریز بخور.یاربارقاشق روش آبلیمو بریز چند قطره بخور ...

ممنون الان میرم میخورم انشالله که موثر باشه هرکاری که فک کنی کردم تاثیر نداشته

چند قطره روغن زیتون بده بهش

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
تا هنو غذاخور نشده عادیه دکتر حالیش نیس خودم بچم ۸ماهشه هروز با چ بدبختی دفع میکنه سفت و چسبناک همش ...

اره این زمانیکه کار میده هم شله هم خیلی زیاده اذیتم نیست که بگم یبوسته

چند قطره روغن زیتون بده بهش

عطاری رفتم گفت روغن بادام شیرین بده روزی 2ق م با ترنجبین امروز بهش دادم ولی هنوز دفع نداشته حالا فردا اینم میدم بهش ببینم چی میشه😩

ممنون الان میرم میخورم انشالله که موثر باشه هرکاری که فک کنی کردم تاثیر نداشته

انشالله موثره من این کارو میکردم.گاها هم بهش خاکشیر میخوشوندم با نبات میدادم