2777
2789
عنوان

برادر زادم سه سالشه تو کماست بگین که به هوش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله پارسال پسر عمه دوست دخترم کما رف الانم درسته مث قبل نیس ولی خیلی عالیع

منتظر بهبودی کاملش هستن.

پسر عمه شوهر خواهرمم کما بوده الان ی فرد عادی هست

ولی ی کمی هنگ میزنه بدبخت

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

برادر منم تو هشت سالگی تصادف کرد یه هفته کما بود شکرخدا بهوش اومد الانم معلم شده😍 از خدا میخوام بحق این شبهای عزیز برادرزادت بهوش بیاد و خوب بشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

براش دعا میکنم دوستم⁦❤️⁩🌸بله یکی از آشناهامون۴۰روز تو کما بود به هوش اومد

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

یا رب بلا بگردان به حق شاه مردان

ای خدای خوبم ب معصومیت این طفل رحم کن

عزیزم پسرهمسایه ما ۴ ساله بود دم در خونشون ماشین بهش زد توی کما بود ۱۲ روز بعد به هوش اومد

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

اللهم اشف کل مریض

حمد شفا

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

اسی با این چله خیلیاااااا بیمارشون از،کما ب هوش اومده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

دیشب داشتم میومدم خونه توراه دیدم یه وانتی زده به یه پسر بچه حدودا ۱۰ ساله😔سرش کلا خونی بود😔😢😢اونکه یه غریبه بود من هنوز تو فکرشم خدا کمکتون کنه خیلی سخته آدم عذاب کشیدنه عزیزشو ببینه 

من مطمعنم زوده زود از کما میاد بیرون😍😍

ما یه فامیل داشتیم پسر ۲۲ ساله با موتور تصادف کرده بود پرت شده بود از موتور یه هفته کما بود ولی اومد بیرون الانم چندماهه زن گرفته😍😍خوب میشه توکلتون به خدا باشه

الهی عزیزم انشالله هر چ زودتر بهوش میاد 

یکی از اقوام ما هم تصادف کردن متاسفانه خیلی داغون شدن کل بدنشون خورد شد و رفتن تو کما ی ماه تو کما بود ولی خداروشکر بهوش اومد 

تا خدا نخواد حتی ی برگ هم از درخت نمیوفته 

انشالله با لطف و رحمت خدا کوچولوتون به زندگی برمیگرده

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏