2777
2789

تصادف کردن سرش ضربه بدی خورده و الان دو هفته هست تو کماست . مامانشم حالش خوب نیست بستریه. من پیششم و باید با این اوضاع تراک و ساکشن ببریمش خونه. اول که خیلی برامون دعا کنید که بتونم ازش نگهداری کنم و زودتر به هوش بیاد . بعدم اگه کسیو دیدین تو نزدیکا با این حال خوب شده باشه بگین دلم آروم شه. دلم معجزه میخواد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس عموی من ۱۰ سالشه از پشت بوم افتاد رفت کما

دکترا ناامیدبودن

ولی بعد دوسه هفته ازکما دراومد

انشالله ک شفا بگیرن

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

خدابزرگه و مهربون

لن شالله به هوش میان

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣