2777
2789
عنوان

چه دستگاهی واس لیزر خوبه

149 بازدید | 18 پست

خانوما میشه کمکم کنید چ دستکاهی جوابدهیش بهتره؟اخه ی جا وقت گرفتم گف دستکاهش الکس دایود هس بنظرتون خوبه؟

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این گف الکس دایود متفاوته یعتی؟؟

والا دقیق نمیدونم خووم تحقیق نکردم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خوبه؟شمارفتی

؟

بله میرم

چونه رو رفتم تمام شد الان ی چندتا پرزی هست ک چندماه ی بار میرم شات میزنه.

الانم زیر بغل سه جلسه رفتم خیلی خوبه بخاطر کورنا تاخیر افتاد وگرنه الان شش تا شده بود

من خیلی راضیم

برای بیکینی چون از لحاظ شرعی مشکل داره نرفتم وگرنه خیییلی دوست دارم برم پ فارغ بشم

ابجیم رفتع عللی شدع

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
درد داره؟؟

ما زایبایپی میزنیم

من دردم میگیره 

با این بی حس میشم نمیفهمم درد رو

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین