2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خیلی خیلی نگرانم

15 بازدید | 19 پست
سلام همین الان بطور اتفاقی متوجه شدم سقف دهانم تقریبا وسط سقف دهانم برآمدس! خیلی خیلی نگران شدم ...دیدم مال شوهرم صافه مثه من نیست....مال شما چه شکلیه؟ مال من اندازه بند انگشت برامدس!!! نگرانمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم برامدس طبیعیه مگه درد داری..البته برامده روبه بیرون

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

خوب شاید همیشه همینطور بوده شما الان حس کردی . فک نمیکنم چیز مهمی باشه
 گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
وای تو رو خدا این نت رو ول کن .... بخدا فقط باعث نگرانی میشه گلم
 گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
مارال عزیز امضات پر از موج مثبته . برات صلوات فرستادم
مارال عزیز امضات پر از موج مثبته . برات صلوات فرستادم