2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برا قوی شدن تخمدان وتنظیم پریودیت از ژل رویال اصل استفاده کن جوب دهی داره

شما کسی رو دیدین نتیجه گرفته باشه،انقدر کارهای مختلف کردم خسته شدم می‌خوام واقعا جواب بگیرم

دكتر كي بودي تو 😂 مگه لاعلاجه استغفرالله

عزيزم ربطي نداره. خودم اين مشكلو دارم و ميدونم كه درمان نداره. فقط ميشه كنترلش كرد. خيلي از بيماريا اينطورين. چيز عجيبي نيست. 

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
ورزش منظم فوق‌العاده اثر گزار هست بعد از پریودی شروع کن به ورزش کردن روزانه پیاده رو طناب و.... سر ...

انشاالله،یه مدت زیاد پیاده‌روی می کردم اما الان تو این کرونا کم میرم بیرون

شما کسی رو دیدین نتیجه گرفته باشه،انقدر کارهای مختلف کردم خسته شدم می‌خوام واقعا جواب بگیرم

عزیزم الان مشتریهای ما زنانی هستن ک نابارور هستن ازمون ژل میخرن خودشون سرچ کردن تو اینترنت خوندن ماهم تولید اصل داریم الان بیشتر طب سنتی ها دارن تجویز میکنن تخمدان قوی میکنه کیست ازبین میبره قدرت ایمنی بدنو بالا میبره اصلش ماهم تولید اصل داریم تخمدان قوی میکنه برای باروری

ری

توی شهر تهران و قم یه دکتری هست به نام دکتر بیوس.ایشون هم ماما هستن هم دکترای دانشگاهی طب سنتی.اگه دنبال طب سنتی هستی پیشنهاد میکنم اگه میتونی پیش ایشون بری.چون هرکی اطرافم رفته جواب گرفته.اگرم نه که باید داروهای شیمیایی مصرف کنی که خب اون دیگه تو تخصص ما نیست و دکتر باید بگه چه دارویی مناسب وضعیت شماست

هرچه دلم خواست نه آن می شود/هر چه خدا خواست همان می شود
کجا؟

اهل کجای

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
توی شهر تهران و قم یه دکتری هست به نام دکتر بیوس.ایشون هم ماما هستن هم دکترای دانشگاهی طب سنتی.اگه د ...

پیشش رفتم ولی دخترعموم پیشش رفت جواب نگرفت،منم دارو هاش رو نکرفتم