2777
2789
عنوان

حمایت

70 بازدید | 3 پست

⭕️ سال 1376 شرکت سرمایه گذاری کشاورزی ایران از طریق بانک کشاورزی سهام خود را به عموم مردم عرضه کرد. اما متاسفانه از سال 79 به بعد هیچ گونه پرداخت سود به سهامداران انجام نشده و تنها گزارشاتی غیر شفاف ارائه شده که ادعا کرده اند شرکت زیانده بوده است و هیچ سودی شناسایی نکرده است.

جمعی از سهامداران این شرکت بر آن شدیم تا با همکاری همدیگر حق خودمان را مطالبه کنیم و از مجلس و قوه قضائیه بخواهیم به این پرونده ورود کنند.

با توجه به اینکه درصد قابل توجه سهامداران این شرکت کشاورزان و دامداران روستایی هستند که با اعتماد به بانک کشاورزی این سهام را خریداری کرده اند و هم اکنون بعد از گذشت 23 سال توان پیگیری مطالبات خود را ندارند، از شما دوستان و هموطنان عزیز میخواهیم که اگر خودتان سهامدار هستید یا در اطرافیان خود کسانی را میشناسید که سهامدار این شرکت هستند راهنمایی کنید تا در گروه سهامداران شرکت به آدرس kevarzi1@ در پیامرسان تلگرام عضو شوند.

✅ همچنین خواهشمندیم که شما دوست عزیز حتی اگر سهامدار نیستید برای حمایت از هموطنان خود با کلیک بر روی لینک زیر از کمپین مطالبات سهامداران شرکت سرمایه‌گذاری کشاورزی ایران‌ که از طریق خبرگزاری فارس در حال پیگیری است حمایت کنید.

https://www.farsnews.ir/my/c/29773

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست عزیزم

گلم توی متن توصیح داده .سال 79 یه سری برگه ی سهام توی بانک کشاوزی به مردم که بیشترهم روستایی هابودندفروختند ولی ازاون موقع گفتندشرکت زیان ده بوده وبه مردم پولی ندادندالان باحمایت مردم میخوایم یگیربشیم وحقشونابگیریم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد