2777
2789
عنوان

توروخدا ببینید حق باکیه من این وسط گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 47 پست

حق با همسرته بخاطر سلامتی خودت و بچه ات  حتی اگه شوهرت میگفت بریم هم نباید میرفتی برا خانواده ات یه بهونه ای میاوردی لازم نبود حقیقت رو بگی و اینهمه حرف و حدیث پیش بیاد

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دلم برا شوهرت سوخت😂خب عزیزم خودت میگفتی دوس ندارم بیام این هفته حالا ی هفته نری چی میشه

خوب همون دیکه حرف بزنم همش شوهر منو تخریب میکنن منم هرچی میگم بامن دعوا میکنن ک ازش دفا میکنی برو بچسب ب همون

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
حق با همسرته بخاطر سلامتی خودت و بچه ات  حتی اگه شوهرت میگفت بریم هم نباید میرفتی برا خانواده ا ...

عزیز دلم میفهمید ک بهونه پذیر نیستن؟

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
خب نمیگفتی ک بخاطر چی نمیرید  میگفتی کار داریم یا ی مشکلی پیش اومده نمیتونیم بییایم

اگرمیگفتم ی مشکلی هست میگفتن امشب بیایین فردا شب بیاین ولی باید بیاین

مگه وظیفه داری هر هفته بری اونجا به هر دلیلی دوست نداری بری خونشون چرا این رفتار رو دارن کاملا حق ب ...

تنها چیزی کتو خونه ی ما موج نمیزنه منطقه

😐شوهرت چرا اینقدر خانوادت جبهه گرفتن بیچاره حرف بدی نزده

کلا برا شوهر من جبهه دارن تا حرف میزنن میخان بخورنش

عزیز دلم میفهمید ک بهونه پذیر نیستن؟

عجب گیری افتادین مهمونی رفتن که زوری نمیشه شما خودت رو ناراحت نکن بارداری بالاخره دلخوری تو هرخانواده ای پیش میادو بعد یه مدت رفع میشه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
حق باهمسرت. کاش علت نرفتن به خانوارت نمیگفتی. میگفتی حالت خوب نیس کمردرد گرفتی نمیری یاهمسرت مریض ...

اخه عزیزم نزدیکیم شوهرم و در مغازهمیبینن ک جایی نرفتیم

عجب گیری افتادین مهمونی رفتن که زوری نمیشه شما خودت رو ناراحت نکن بارداری بالاخره دلخوری تو هرخانواد ...

خیلی ناراحتم اخه جلو عروسمون یکسره ب شوهرم فوش دادن و بدو بیراه گفتن بهم برخورده

یکم سرسنگین باش

بااینکه معتقدم هیچی پدر مادر ادم نمیشن ولی خب خانواده داریم تا خانواده 

همسرتون خیلی حرف درست و منطقی زده 

اگه بازم زنگ زدن و این حرف ها رو زدن با احترام خدافظی کن و گوش نده

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید