سلام دوستان پدربزرگ من کورونا گرفته تو بیمارستانه داداشم چن روز پیش میره بالاسرش بعد من 5 شنبه ب 5 شنبه خونه مامانمم میرم این هفته دیشب شوهرم گف نمیریم اگه ناقل باشه تو حامله ایی خطر داره هفته دیگه میریم .الان کل خانوادم قاطی کردن دادو بیداد و فوش و بدو بیراه ک چرا اینجوری گفته مگه ما کورونا داریم و از این حرفا من چکار کنم الان بابام میگه دارم برا شوهرت و اینا اون یکی داداشم میگه خونتون نمیام دیکع ک کورونا نگیری اخه من چکار کنم ؟ حق با کیه این وسط؟
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
حق با همسرته بخاطر سلامتی خودت و بچه ات حتی اگه شوهرت میگفت بریم هم نباید میرفتی برا خانواده ات یه بهونه ای میاوردی لازم نبود حقیقت رو بگی و اینهمه حرف و حدیث پیش بیاد
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب گیری افتادین مهمونی رفتن که زوری نمیشه شما خودت رو ناراحت نکن بارداری بالاخره دلخوری تو هرخانواده ای پیش میادو بعد یه مدت رفع میشه
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......