2777
2789
عنوان

بچه ها ...

26 بازدید | 7 پست

دلم میخواد یه در امد خونگی داشته باشم به نظرتون چی کار کنم؟؟؟اشپزی و ترشی و کیک بلدم ولی نمیتونم از این طریق اقدام کنم...

به نظرتون چه کارایی میشه کرد به عنوان درامد؟؟؟😕😕😕😕😕

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

پولش حالا نمیخواد خیلی زیاد باشه ولی خب بدم نباشه...

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هنرت چیه تو چی استعداد داری خودت به چی علاقه داری

من خودم که محصلم و دارم درس میخونم کارایی که بلدم هنری با نمد بلدمولی خب اصولا خیلی کسی نیست بخره میخره؟؟؟

با نمد کار کن . خیلی  هزینه نداره .اما فک کنم پر دارمده

واقعا؟؟؟بلدم بزنم کانال؟

من خودم که محصلم و دارم درس میخونم کارایی که بلدم هنری با نمد بلدمولی خب اصولا خیلی کسی نیست بخره می ...

اگه کارات شیک باشن چرا کسی نباید بخره خب 

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم
اگه کارات شیک باشن چرا کسی نباید بخره خب 

اخه مردم هزینه معیشت ندارن بعد بخوان کیف و این چیزا بخرن؟؟...😔😔😔حالا من درست میکنم تا ببینم چی میشه