بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 عنوان نحوه ی برخورد با فرد سخن چین؟ 296 بازدید | 14 پست بچه ها ی نفر میاد راس یا دروغ صدتا چیزو میزاره روش میاد ب مادرم میگه . ن مادرم ن اون شخص نمیدونن ک من میدونم .چجوری بنشونمش سرجاش ؟ صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔 1399/04/13 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنسینه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1477 مدرک بیار که تو داری دروغ می گی یا اغراق می کنی میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 مدرک بیار که تو داری دروغ می گی یا اغراق می کنی چجوری صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
khojelnazdune عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 16381 صداشو ظبط کن و به موقع حالشو بگیر تو نخ ما نباش گره میخوری
بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 صداشو ظبط کن و به موقع حالشو بگیر میاد ب مامانم میگه پیش من نمیگع ک صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
پنسینه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1477 صداشو ضبط کن یا به مادرت بگو مثلا من فلان روز خودم دیدم این داره دروغ می گه اینا ازش عکس بگیر چه می دونم کلی راه هست میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
khojelnazdune عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 16381 میاد ب مامانم میگه پیش من نمیگع ک ببین مثلا تو اونجایی اون خبر چین میاد، گوشیتو بزار روی پرواز و رکوردشو روشن کن و برو بعد بیا ورش دار حالشو بگیر تو نخ ما نباش گره میخوری
بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 صداشو ضبط کن یا به مادرت بگو مثلا من فلان روز خودم دیدم این داره دروغ می گه اینا ازش عکس بگیر چه می ... اصلا باهاش ارتباط ندارم ک مناز خودش میاد درس میکنه ب مامانم میگه شرایطو هم طوری میکنه مامانم اونو قبول میکنه صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 ببین مثلا تو اونجایی اون خبر چین میاد، گوشیتو بزار روی پرواز و رکوردشو روشن کن و برو بعد بیا و ... اصلا باهاش ارتباط ندارم من صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
پنسینه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1477 هر چیزی و هر دلیل و منطقی رو داری که ثابت می کنه اون دروغ گو هستش له مادرت بگو همین میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
khojelnazdune عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 16381 اصلا باهاش ارتباط ندارم من خب من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه راجب اونی که خبر چینی کنه ازش باهم روبروشون کن و شرشو کم کن تو نخ ما نباش گره میخوری
بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 هر چیزی و هر دلیل و منطقی رو داری که ثابت می کنه اون دروغ گو هستش له مادرت بگو همین مامانم تهدیدم میکنه میگه اگ راس گفته باشه بیچارت میکنم صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
پنسینه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1477 مامانم تهدیدم میکنه میگه اگ راس گفته باشه بیچارت میکنم خب شما بر اساس احتمالات چیزی نگو مطمئن سو بعد بگو میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 هر چیزی و هر دلیل و منطقی رو داری که ثابت می کنه اون دروغ گو هستش له مادرت بگو همین هیچ دلیلی ندارم دستم خالیه صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
بی_پناهترین مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 4093 خب شما بر اساس احتمالات چیزی نگو مطمئن سو بعد بگو من مطمعنم ک با گوشی با هم در ارتباطن خبر چینی منو میکنه صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔