2777
2789
تنها چیزی که بالا رفتنش دودش به چشمت نمیره همین بورس هس برعکس طلا , دلار ,زمین,ماشین شایدم از حسادت ...

وا اون حسادت رو از کجا آوردی دیگ؟! التماس تفکر 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این یعنی سهام بخرم خوبه یا خوب نیست

عزیزم وقتی همه میخرن تو چرا نخری؟؟ ولی خب باید بورس رو بلد باشی و میگن عرضه اولیه خوبه اگر ناوارد هستید.

شمام عرضه اولیه باید بخری و جایی ک سود خوب کرد بفروشی و دوباره ی عرضه اولیه دیگ بخری و همین چرخه ادامه میدا کنه، فقط طمع ب سود زیاد نکن ک یهو شاید کله پا بشی...

من خودم تازه از بورس یاد گرفتم اونم چون سهام عدالت داشتم و اونو آزاد کردم وگرنه نه خریدی داشتم ن فروشی

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
چن ساله تو بورسین حتما تو این بازار گاوی اومدین  سال ۹۳ اینا سهم ها همش صف فروش بودن طوری که ...

همسرم ۶ ۷ سال بود

خودم یکسال

پارسال شهریورم بعد از تغییر قوانین بازار پایه و ترور سردار همچین اتفاقایی افتاد