2777
2789

سزارین افتادگی شکم میاره عزیزم یه کم صبرکن و ورزشای شکم و انجام بده کرم های مخصوص استفاده کن و یه کم دیرتر حلقه زدن و شروع کن.

من طبیعی بودم شکمم از قبلشم تخت تر شد.خودمم باورم نشد میگفتن طبیعی شکم افتادگی نمیگیره راست میگفتن واقعا.

شماهم نگران نباش سزارین همینجوره همه اطرافیانم ک سزارین داشتن اینجوربوده باید کمی ورزش کنی عزیزدلم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ورزشی؟

الان انجام ندیا قشنگ بزار بخیه ها خوب بشن دردی دیگه نداشته باشی رو بخیه ها .

ورزشای شکم مثل انواع دراز نشست ها هست که مثل دراز نشست معمولی نیست سنگین تره و باعث میشه شکم بره تو.

اگرم باشگاه بری که دستگاه هست برای شکم.اونا شکم و منقبض میکنن کم کم میره تو

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
الان انجام ندیا قشنگ بزار بخیه ها خوب بشن دردی دیگه نداشته باشی رو بخیه ها . ورزشای شکم مثل انواع د ...

من کمی درد داره جاش هنوز کی خوب میشه کاملا؟مثلآ اگر دراز و نشست کنم یا چیز سنگین بلند کنم چی میشه ؟

من کمی درد داره جاش هنوز کی خوب میشه کاملا؟مثلآ اگر دراز و نشست کنم یا چیز سنگین بلند کنم چی میشه ؟

نه عزیزم اگه درد داره اصلا فعلا ورزش انجام نده چون ممکنه خدانکرده بخیه ها تحریک بشن و عفونت کنن.اصلا ب هیچ وجه تا وقتی درد داری انجام نده.حداقل 6ماه ورزش انجام نده وقتی خوب خوب شدی انجام بده گلم.

وقتی که عطسه می کنم هم درد میگیره

اره پس هنوز بخیه ها از داخل ترمیم نشدن اصلا فشار نیار بخیه ها عفونت کنن خدانکرده دردسره ها.