2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیست عزیزم نگران نباش فقط برای این که خیالتون راحت بشه گفتم چک آپ کامل بدید

سی تی اسکن ندادم. ولی آزمایش دادم چیزیم کم نبود. میدونی قبل از وزوز گوشم میخارید منم هی باهمه چی میخاروندم خاک بر سرم از کجا میدونستم قراره چه بلایی سرم بیاد. من فقط میخاریدم از خارش واقعا گوش به این روز میفته

ممتد نیس. بعضی وقتا کمه بعضی وقتا زیاد. بعضی وقتا گوش راست زیاد بعضی وقتا گوش چپه

بیشتر بخاطر استرسه. من ۴ سالی هست درگیرشم ولی خوب نشد.ام آر آی دادم دکتر گفت بخاطر استرسه.وقتی خستم یا نگرانم خیلی زیاد میشه . اگه راه حل پیدا کردی بمنم بگو

بیشتر بخاطر استرسه. من ۴ سالی هست درگیرشم ولی خوب نشد.ام آر آی دادم دکتر گفت بخاطر استرسه.وقتی خستم ...

چهار سال. وای یعنی منم خوب نمیشم. شما هم زیاد به گوشت دست میزدی.؟ چرا این طوری شد؟بچه  داری، ؟ چطوری عادت کردی؟برا شما شده قطع بشه؟

چهار سال. وای یعنی منم خوب نمیشم. شما هم زیاد به گوشت دست میزدی.؟ چرا این طوری شد؟بچه  داری، ؟ ...

نه مجردم .نه دست نمیزدم. واسه من ممتده ینی صبح که بیدار میشم هست. نمیدونم علتش چیه صداش کمه ولی بعضی وقتا یهو صوت بلند میکشه که واسه همه پیش میاد. ولی دایم بودنش خیلی بده مخصوصا تو سکوت رومخم میره

واسه شما صداش زیاده؟

نه مجردم .نه دست نمیزدم. واسه من ممتده ینی صبح که بیدار میشم هست. نمیدونم علتش چیه صداش کمه ولی بعضی ...

آره برا من گاهی وقتا صداش کمه. گاهی وقتا خیلی زیاده دبوونه میشم نمیتونم به بچه کوچیکم برسم.گریه میکنم ولی چه فایده. ختم گرفتم نذر کردم فعلا که حاجت نگرفتم‌...برام دعا کنین

بیشتر بخاطر استرسه. من ۴ سالی هست درگیرشم ولی خوب نشد.ام آر آی دادم دکتر گفت بخاطر استرسه.وقتی خستم ...

سلام عزیزم برای منم عین شما... منم 5 ساله درگیرم خیلی دکتر رفتم دیگه بیخیالش شدم

منم وقتی اضطراب دارم خیلی صداش،بلند میشه به حدی که حس میکنم اطرافیانم می‌شنون!

اما یه چیز جالب که من الان یه ماهه رژیمم و حدودا 6 7 کیلو وزن کم کردم خیلی خیلی گوشم بهترشده، نمیدونم چه ربطی دارن به هم اما خیلی بهترم، شاید بخاطر طبع بلغم که با کاهش،وزن کم میشه بهتر شدم