2777
2789
عنوان

اونایی که کمکی شیر خشک میدن بیان

30 بازدید | 4 پست

بچه ها من فقط اخر شب به بچم ۲ بار شیرخشک میدم در حد۶۰ میل یا۹۰ 

دکترقبلیش خیلی مزخرف بود بااینکه خودم شیر داشتم گفت یکی درمیون شیر خشک بده سوپرامیل داد اما من فقط شبا دادم 

حالا تموم شده به نظرتون همونو بخرم یا مارک بهتر ؟ چی بخرم؟ واینکه میخوام وقتی فرنی درست میکنم شیر خشک بریزم بچم ۵ ماهش 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بگین دیگه 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه از قوطیش جایی که ویتامیناشو نوشته عکس بدی؟

به نظرت ۶۰ میل بسته بدم یا چون ۵ ماهش بیشتر بدم ؟ اخه روش برا بچه های یک هفته زده ۹۰ میل