2777
2789
عنوان

عسل دختر 10ساله مشهدی

562 بازدید | 30 پست

بچها من قضیه این عسل ک نامادریش کشتشه خیلی متاثرم کرده همش بهش فکر میکنم آخه یه بچه تا چه حد مظلوم؟مادر اصلیش ک دوستش نداشت پدرشم ک همش ضربو شتمش میکرده نامادریشم ک کشتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی ناراحت شدم و گریه کردم که یه بچه تو آخرین لحظات چقدر بی پناه و مظلوم بوده و چقدر درد کشیده. شکسته شدن مهره مگه کم دردیه بمیرم براش طفلکی

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

روز اول که اینو خوندم انقد گریه کردم که نگو... روز بعدشم حالم بد بود همش بهونه میگرفتم از شوهرم که یه چیزی بگه یه دل سیر گریه کنم... نمیدونم چرا بعضیها انقد بدبختن... یه دختر همدانی هم بود که اسمش آیناز بود و گم شد اونم میگفتن نامادریش زدتش یه چشمشو کور کرده آخرشم پیدا نشد... قربون حکمت خدا برم.. اون صبرش زیاده و ماها حوصله مون کم

بخاطر اینه میگم اگه بخوام یه روزی از شوهرم جدا بشم حضانت بچه ها رو بهم نده فرار میکنم با بچه هام میرم جایی دستش بهم نرسه بخصوص اگه بچت دختر باشه خیلی مظلومن ولی پسر از ۱۰سالگی قشنگ گلیم خودشو از آب درمیاره

مخصوصا اونجا که صابخونه شون میگفته زمستونا با زیرپوش میفرستادنش حیاط تمیز کنه من میگفتم نکن من خودم انجام میدم باباشم میگفته نه خودش دوس داره... نامادری تو چله تابستون بافتنی تن بچه میکرده. الهی بمیرم... جواب خدا رو چی میدن این بی وجدان ها

آخ دخترک بیچاره .همسایه ها که می دانستند چرا هیچ کاری براش نکردند       زمستون با ب ...

زمستونا هم میگه ساعت 6صبح بیدارش میکرده سرشو خیس میکرده میفرستاده تو حیاطو تمیز کنه.اه

دوستان این اخبارو دنبال نکنین افسرده می شین رو زندگیتون تاثیر بدی می زاره و شانس و اقبال ازتون دور میشه.اینها تجربه منه شما تکرارش نکنین

جای امثال عسل بهشت شما چرا با غصه زندگیتون جهنم می کنین