2777
2789
عنوان

وااای توروخدا بچه ها ب دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 31 پست
دقیق نمیدونم چه زخمی داری وچه بیماری

سقف دهانمه کلا اول زخم بود بعد از اینکه ی قطره خ تلخه ک گذاشتم بعد پوستش دارمد کلا سقف دهانم الان قرمز شده دخال قرمزی ها سفیدک زده یعنی داره میکشدددددم 

توروخدا اونی ک گرفته بگه فقط کی خوب میشم تا دمه مرگ میبره ادمو دردش

چی گرفته

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقف دهانمه کلا اول زخم بود بعد از اینکه ی قطره خ تلخه ک گذاشتم بعد پوستش دارمد کلا سقف دهانم الان قر ...

وقتی سفید میشه روش مثلا داره خوب میشه. 

اما منم با استرس دهنم پر تاول میشه گاهی خیلی طول میکشه خوب بشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
وقتی سفید میشه روش مثلا داره خوب میشه.  اما منم با استرس دهنم پر تاول میشه گاهی خیلی طول میکشه ...

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه خوب بشه برات صلوات میفرستم بخدا

اره نمیدونی چ‌حالی دارم هی چمم خیسه بخاطر دردش

ببین دکتر به من گفت وقتی زخمه همون میرتکس خوبه ولی اگه دونه های سفید زد نیستاتین بزن مال آفت دهان بچه هاست

میتونی هم تتراساکلین کپسول بریزی داخل شربت دیفن قرقره کنی 

اللهم عجل لولیک الفرج
خدا از دهنت بشنوه خدا کنه خوب بشه برات صلوات میفرستم بخدا

استرس داشتی؟ من هر وقت اعصابم خراب میشه ولی تخلیه نمیشم تو خودم میریزم آفت و تاول ها تشریف نامبارکشون رو میارن. 

اگه شیرین بیان داری روش کمی نگهدار. سعی کن ریلکس باشی چیزایی که اسیدین نخور . تمیز نگهش دار و نسبتا خنک . ان شاء الله زود خوب میشی

همین سوپرمارکتا هم دارن یدونه تو نت سرچ کن زاج سفید شبیه سنگه کوچولو به رنگ سفید...خیلی خوبه چنبار ب ...

اونکه خودش زبون رو پاره میکنه. یادمه بچه بودیم یواشکی میخوردیم

اونکه خودش زبون رو پاره میکنه. یادمه بچه بودیم یواشکی میخوردیم

نه بابا😂😂اونو که اصلا نمیشه خورد زبون ادم یجوری میشه ولی منم زخم شدنی میبرم میزنم رو زخم یکم انگار جمه میکه زخمو خیلی خوبه