2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت همین فردا بیا طلاقت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 37 پست
بگو چاییدی بابا مهریه رو تا قرون اخر میگیرم ازت اون وقت لعنت بر اول و اخر اون که طلاق نده

بعد 11سال زندگی میگه کور بودم تورو گرفتم ،زود زن گرفتم،میگه دوستام بهم میگن بهت نمیاد زن و بچه داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد 11سال زندگی میگه کور بودم تورو گرفتم ،زود زن گرفتم،میگه دوستام بهم میگن بهت نمیاد زن و بچه داشته ...

اصلا مردا اکثر شون قدر شناس هستن خدا هدایتشون کنه

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

مردی هم که بخواد بخاطر مهریه از ترس مهریه باهات زندگی کن بره به جهنم از هیکل تو ایراد میگیره مگه خودش چه شکلیه اگه کسی تو زندگیش هست لیاقتش همون زنای یکی دوروزه میان وعدست که صدتا عمل کردن رو هیکلشون بخاطر شغل کثیفشون که توقع مردارو انقد بالابردن 

بعد 11سال زندگی میگه کور بودم تورو گرفتم ،زود زن گرفتم،میگه دوستام بهم میگن بهت نمیاد زن و بچه داشته ...

بگو دوستات غلط زیادی کردن .به همون احمقا که زر میزنن بگو بیان گلریزون کنن برات مهریه و حق و حقوق منو بدن طلاق بگیرم ازت.چه از خود راضی و از کیون فیل افتاده ن ملت حالا دیگه

مردا هار شدن منم شوهر چند شب پیش زده بود به خشتکش و ابرو ریزی منم گفتم مهریمو بده گمشو برم گفتم نصفشو بده هری خونم هم باشه برا خودم کرایشو میدم فعلا که زبونش دوروزه تو کونشه حرف نمیزنه بدجور ترسیده

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اینجوری نگو    

عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی اخه تو این شرایط اقتصادی مردا تحت فشارن حرف مفت زیاد میزنن و از همه چی فرار میکنن.مطمئن باش نه خیانتی در کاره نه چیز دیگه ای فقط بهم ریختس . حالا اگر اومد ارومش کن اونجوری که بلدی

ا  

ینجوری نگو    

نه چک کن نه چیزی فقط اینو بگو اگه فقط بفهمم ذره ای پات لغزیده نه تنها مهریرو تمام و کمال میگیرم تو کل فک و فامیل طبل هرزگیتو مینوازم بعد میرم جوری که دیگه باباتم تف تو صورتت نندازه

بگو دوستات غلط زیادی کردن .به همون احمقا که زر میزنن بگو بیان گلریزون کنن برات مهریه و حق و حقوق منو ...

عزیزم ماشاالله تو سر و زبون داری من میترسم لال میشم.