2777
2789
عنوان

طلاق

320 بازدید | 35 پست

سلام دوستان اونایی که باوجودیه بچه ازشوهراشون جداشدن میشه بگن چ جوری بادوری بچه کناراومدن سخته خیلی😔😔خیلی مشکل داریم بودنمون واقعافایده نداره دعوا کتک دلم برای پسرم هشت ماهه میسوزه خیلی برای خوب شدنش تلاش کردم فایده نداره اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با ی بچه یساله دارم جدامیشم  من که فعلا خیلی سختی کشیدم بین دوراهی موندم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

بخاطر بچه ت وایسا. واقعا دل کندن از بچه خیلی سخته باید دلت خییلی بزرگ باشه ک بتونی من خواهرشوهرم جدا شده بچه ش 7سالشه خیلی گناه داره طفلک بعضی موقع بچه رو میاره پیش خودش چندروز پیششه ولی بعدش ک میخاد بره پس دل کندن واسه هردوشون خیلی سخته

کــوردکرمانشاه👑💪
این نمیده

نمیتونه حضانتش تاهفت سالگی باتوعه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁