هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
یه کم برای شوهرش ناز کنه و به خودش برسه ببینه اخرش چی میشه
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنیت از نظر بعضی آقایون یعنی خانه داری وکدبانو گری ولی فکر کنم منظور شوهر خواهرتون همون ظرافت زنانه وناز وعشوه و لوندی وهر رفتاری که بیشتر زنانگی یک خانوم رونشون بده اعم از نوع پوشش،گفتار،رفتارو...
مثلا بار اول که تو عقد جدا شده بود مادرشوهرش روضه داشته بود بعد تو روضه گفته بود سینی چای رو میشه تو بدی اونم گفته بود مگه من نوکر خونه شونم بهش برخورده بود
حالا آسمون خدا به زمین نمیاد آدم یه سینی رو بچرخونه
همیشه نباید مثل ملکه ها نشست
اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نه.رابطشون خوبه گفته زنایی که میان مغازم اینقد ملیحن که آدم کیف میکنه ولی تو...
عجب
چند وقتی بره مغازه ببینه بقیه چ جوری هستن ک ایشون نیست
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...