2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیان

101 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

میخواستم از قانون جذب استفاده کنم ولی دقیق نمیدونم چیکار کنم

تصمیم گرفتم یه دفتر بردارم روزانه یک صفحه راجبه همه چیزایی ک میخوام بنویسم و شکر گزاری کنم

اما چن تا سوال داشتم

1هر خواسته رو چند بار بنویسم؟

2همه خواسته هامو یک جا می نویسم عیبی نداره؟

3 و اینکه میگن باید رها سازی کنیم تا اون چیز اتفاق بیفته ینی بعد ی مدت دیگه ننویسم؟؟یا همیشه بنویسم ولی هی نگم پس کی اتفاق میفته بسپارم به خدا ک هر موقع صلاح دید اتفاق میفته برام؟؟؟

دوستان ممنون میشم بهم کمک کنید

هر چی خیر و برکته مثل سیل روونه زندگیتون بشه😍😍

هرچی میخوای تو ذهنت تجسم کن  من با این روش بیشتر نتیجه گرفتم  انگار کاملا واقعی هست و اص ...

من سختمه تجسم😔

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی میخوای تو ذهنت تجسم کن  من با این روش بیشتر نتیجه گرفتم  انگار کاملا واقعی هست و اص ...

راجبه رها سازی چی؟ینی کلا همینجور تصور کنم تا اتفاق بیفته یا بعد چن روز ولش کنم

میگن بعدش باید فراموش کنی درسته؟

عزیزم نوشتن فقط برا اینه ک انگیزت رو بیشتر کنی کل تعریف قانون جذب اینه ک همیشه حس و حالت خوب باشه ینی با تمام وجود باور و امید داشته باشی ک ب اون خواسته میرسی یجوری ک انگار رسیدی بهش..باور کن اصلا سخت نیست فقط کافیه پر از انرژی مثبت باشی و بدون اینکه تردید یا شکی باشه بگی و ب اون خواستت میرسی

عاقا من حال استفاده ازاین قانونو ندارم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏