2777
2789
عنوان

لباس نی نی

125 بازدید | 32 پست

خانوما بنظرتون برای هر سایز چند دست لباس بخرم مثلا برای سایز صفر چند دست لباس بخرم خوبه کلا نمی‌دونم لباس چه اندازه ای بخرم

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

دودست

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من خیلی ریزه میزه بود ۲۹۵۰ بود وزنش. ۴ دست لباس سایز ۰ داشت خیلی استفاده کردم ازشون.فقط سر همی نگیر خیلی زود کوچیک میشه.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

آره  منکه  دودست گرفتم   دخترمم 3.400  بود موقع تولد میخوای سایز 3  یک دست بگیر  چون لباسای سایز 30  براش خوبه  دیگه 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
عزیزم هر کدوم 2 دست بخر . انشالله دنیا اومد بازم برا میخری . الان اگه زیاد بخری یه وقت یه سایزی اندا ...

خودمم همین نظرو دارم چون میگم سایز بچه هم معلوم نمیشه ریز باشه یا درشت باشه خیلی ممنون از کمکت عزیزم

پسر من خیلی ریزه میزه بود ۲۹۵۰ بود وزنش. ۴ دست لباس سایز ۰ داشت خیلی استفاده کردم ازشون.فقط سر همی ن ...

ممنون عزیزم همون میگم ب سایز بچه هم مونده ریز باشه یا نه 

پس بسته به ماهت لباس گرم بگیر خصوصا اگه خونت سرده.لبلس زیردکمه ای حتما بگیر برلی شبای سرد راحت باشه

ممنون گلم

پس براش زیردکمه ای آستین دار بگیر با شلوار و رکابی تک سفید

واقعا لباس خریدن برای نوزاد بنظرم خیلی سخته چون اولین بچمم هست نمی‌دونم چه سایز براش چند دست بگیرم 😌