2777
2789
عنوان

همش مشکل غذا داریم(مامانم خیلی خسیس تر شده)

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 109 پست

با پدرتون حرف بزنین که جدی باهاش حرف بزنه اونا از پس اخلاقای هم بر میان

بگید خب سخت میشه اینجوری برامون 

اگه به فکر ازدواج کرده هاس که بنظرم بهش بگید ما هم یه روزی ازدواج میکنیم ولی الان نیاز داریم  بهمون رسیدگی بشه نه بعد ازدواج اونموقع اون کسی که اومده ما رو گرفته دندش نرم وظیفه اش  هرچی میخوام برامون تهیه  کنه و  در اختیارمون بذاره دیگه وظیفه شما نیست انتظاری هم نمیره اما الان ما انتظار داریم....

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت ديدي روغن رو برداشته ك بازم ازش استفاده كنه بهش بگو سرطان زا هست و خيلي بده اينكارو نكن يا غ ...

😅😅😅

کم از این کارها نکردم

به خدا روم نمیشه بگم بعضی کارهاش رو

ادم تعجب میکنه!!

یکی از فامیلای ما اینجوری بود دوتا دختر داشت لاغر بودن شوهر کردن چاق شدن طفلکا همیشه واسه غذای نذری هول میزدن، البته بلانسبت ناراحت نشیا.

بابای منم ازین صرفه جوییای مسخره میکرد یبار میوه لکی پکی خرید ارزون مامانم جلو چشمش ریخت سطل اشغال بار اخرش شد🤣🤣🤣

با پدرتون حرف بزنین که جدی باهاش حرف بزنه اونا از پس اخلاقای هم بر میان بگید خب سخت میشه اینجوری بر ...

بابامم مثل خودشه

منم عقدم

ولی مشکل امروزش نیس

یه عمره ما مشکل داریم با این کارهاش

😅😅😅 کم از این کارها نکردم به خدا روم نمیشه بگم بعضی کارهاش رو ادم تعجب میکنه!!

عه خب نميشه كاري كرد ديگه

زشته زياد هم بگي

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

مادر منم متاسفانه کمی خساست رو داره واسه مهمون کم نمیذاره اما خودشون باشن مرغ و ماهی و گوشت کم درس میکنه انگار عادت کرده منکه چون ازدواج کردم روم نیس بهش بگم ولي خب بده دیگه. 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
چرا می خندی پس   درک کن اوضاع خرابه قناعت میکنه و الا هیچ مادری دوست نداره خونواده ناراضی باش ...

عزیزم اینکه پزشکا همه رو از غذا خوردن بیرون منع میکنن بخاطر همین روغنیه که چندبار استفاده میشه.اگه قرار باشه که آدم تو خونه هم اینجوری بخوره که همون بیرون بخوره سنگین تره؟😕😕😕دیگه چرا خودمون و بکشیم واسه غذای خونگی.الان روش غذا خوردنمون اینه به عنوان صرفه جویی پس فردا اینا همش میشه مرض که باید میلیون میلیون واسش پول خرج کنیم.

توروخدا لایک نکنید ممنون😎💪

خوب مثلا سر سفره بگو عه پس گوشتش کو یا بگو سیر نشدم غذا کم بود

سعی کن خودت پول بگیری خرید کنی تو خانه داری دخالت کن اوضاع رو سامان بده

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
یکی از فامیلای ما اینجوری بود دوتا دختر داشت لاغر بودن شوهر کردن چاق شدن طفلکا همیشه واسه غذای نذری ...

مامانت که باباتو پووکونده با این حررکت👍👍😁😁😁

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن