2777
2789
عنوان

همش مشکل غذا داریم(مامانم خیلی خسیس تر شده)

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا زشته .. خودت خجالت نمیکشی این چیزا رو تو محیط عمومی بگی؟؟؟؟

😂😂😂😂😂😂

خدا بهتون فاز بده 

قبلن یکی به یه کاربری که دلش خون بود از دست مادرش میگف خجالت بکش چرا ابروی مامانتو میبری😐😐

کی میشنااااسهههه؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مشکل اونطوری ندارم ولی به خدا ادم عصبی میشه این ماه رفتیم خرید دوتا مرغ برداشته اومده میگه شلوغ ب ...

ببینین تو یه سنی ادما دیگه اصلاح نمیشن بذارین اروم و راحت باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

هر وقت ديدي روغن رو برداشته ك بازم ازش استفاده كنه بهش بگو سرطان زا هست و خيلي بده اينكارو نكن

يا غذا كم درست كرد بهش بگين بيشتر درست كن سير بشيم😂 

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

مسئولیت غذارو به عهده بگیر

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊