2777
2789

لطفا توضیح بدین کامل که چجوری نتیجه گرفتین چقد طول کشید و...💛کساییم که اشنایی ندارن سوال دارن کتاب محدودیت صفرو بخونین و حضوردروضعیت صفر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4631329/شبه-تولده-اقاامام-رضاستقراره-امشب-یاسین-هدیه-کنیم-بهشونسهیم-بشین-و-حاجت-دلتونو-ا?postId=143981064

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری اتفاق بد میفته ناراحتت میکنه  ولی خب تا یه مدتم یه چیزایی به دلت میفته انگار بهت الهام ...

درسته چندروز انجام دادم برون ریزی جسمی و روحی داشتم اما میخوام ببینم بعدش اوکی میشه؟مثلا برا جدایی پاکسازی کنم بعدش جدایی رفع میشه؟ 

من بیشتر از دوساله دارم استفاده میکنم.خیلی خوبه.دوسش دارم.الان واسه خشمم داره استفاده میکنم که عاااا ...

میشه بگید چیکارمیکنید لطفا؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
من بیشتر از دوساله دارم استفاده میکنم.خیلی خوبه.دوسش دارم.الان واسه خشمم داره استفاده میکنم که عاااا ...

عزیزم‌میشه توضیح بدی روزی چندبار ذکرارو میگفتی؟و اینکه واسه هرمسئله جدا پاکسازی میکردی یا پاکسازی کلی؟من هز برون ریزیش میترسم.واسه خشمتم‌میگی چجوری پاکسازی میکنی؟💛💛💛

درسته چندروز انجام دادم برون ریزی جسمی و روحی داشتم اما میخوام ببینم بعدش اوکی میشه؟مثلا برا جدایی پ ...

اره اگه مرتب بگی بعدش دیگه اون ناراحتی رو نداری 

ببین اتفاقای خوب برات میفته 

برای جدایی هم نمیدونم منظورت چیه 

ولی کار درست و تصمیم درست به دلت میفته 

:)
اره اگه مرتب بگی بعدش دیگه اون ناراحتی رو نداری  ببین اتفاقای خوب برات میفته  برای جدایی ...

مرسی.من با ارتعاشای منفیم تقریبا ازعشقم حدا شدم‌میخواستم بخاطر این پاکسازی کنم میگم بعدش کامل پاک بشم باز بهم میرسیم؟ واسه یه موضوع تا اخر مرتب ذکر بگم یا وقتی دیدم الهام‌اینا میشه و...دیگه قطعش کنم؟ببخشید سوالام زیادشد

فقط 4تا جمله رو مدام تکرار میکنم متاسفم.منو ببخش.دوست دارم.متشکرم. گاهیم که ازدست پسرم کلافه میشم ...

مثلا روزی چندبار؟منم زودعصبی میشم تاثیر داره؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
عزیزم‌میشه توضیح بدی روزی چندبار ذکرارو میگفتی؟و اینکه واسه هرمسئله جدا پاکسازی میکردی یا پاکسازی کل ...

فقط 4تاجمله رو مدام میگم.درحال مراقبه.گوش دادن ساب.اشپزی و...مدام میگم.گاهیم یادم میره.هروقت یادم اومد میگم.هرشبم قبل خواب به وقایع روز فک میکنم و 4تاجمله رو تو دفترم مینویسم.معمولا ماهانه هست.صبحا شکرگزاری.شبا پاکسازی.

وقتیم از دست پسرم کلافه میشم تند تند میگم دوست دارم

روی یه برگه چیزایی که میخوام رو نوشتم یا مشکلاتی که دارم.نگاش میکنم و 4تا جمله رو میگم.ولی تو قلبم یه حس خاصی هست

من همین یه دونه ام!