2777
2789

من با زن داداشم خوب نیستم ولی ظاهر سازی میکنم به روی خودم نمیارم. ازش خوشم نمیاد خیلی حسوده. یک ماه پیش به دااداشم گفتم بیا بریم یه کتونی برا من بخریم، پولشم بابام داده. زنش یه هفته اوقات تلخی کرده که چرا با من اومده کتونی بخره؟

(داداشم کتونی مارک پوشه و منم از جنس و خوب و بد کتونی سر درنمیارم و انحراف انگشت پا دارم. کتونی برام حکم کالای مصرفی داره و حتما باید چیز خوب بگیرم بپوشم) 

بابام میخواس برام از دوسال پیش ماشین بخره، داداشام مخالفت میکردن. بابام گفت بیا یه پراید برات بخرم، گفتم نمیخوام صبر میکنم یا ۲۰۶ بخر یا خودم دستم رفت تو جیبم؛ خودم میخرم.

الان زن داداشم بازم جنجال کرده و داداشمو پر کرده که نزاره بابام برا من ماشین بخره. (دوسال رو بخاطر اینکه راضی به پراید نبودم صبر کردم که ۲۰۶ بخرم)

پ.ن بابام به داداشام شغل و خونه و سرمایه و یه ماشین برای یکیشون هم داده. منم تنها دختر خانواده ام. 

بنظرتون چیکار کنم  داداشم و زنش دست از حسادت نسبت به من برداره؟ 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

تنها بچه مجرد خانواده ام. تک دختر نیستم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا چ جوری کتونی میخریدی؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

سال پیش بابام به داداشم گفت خواهرتو ببر براش کتونی بخر؛ داداشم گفت از جیب تو؟ گف آره.

رفتیم یه کتونی برا من یکی برا زن خودش (هردو رو از جیب بابام) خرید.

تو قرار نيست كاري كني زندگيتو بكن 

اونان كه با حسادت زندگي رو برا خودشون زهر ميكنن

ولي سعي كن مستقل بشي دفعه بعد خودت برو كتوني بخر فوقش دوبار اشتباه ميكني ولي در عوض تجربه كسب ميكني 

اومدم قورتت بدم ك ديدم حق با توعه

بگو همونطور ك شما بچه ي باباميد و كمكتون كرده منم حق دارم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن