2777
2789
برای منم دعا کنین بچم صحیح و سالم باشه و به راحتی بتونم بغلش بگیرم💗همش نگرانم قدم نورسیده ی شمام م ...

قربونت عزیزم چشم

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
من تجربه سزارین ندارم اما برات دعا میکنم انشاءالله به سلامتی و خوشی نی نی تو بغل کنی.  برای من ...

خیلی سخته میدونم ان شاءالله که خوب بگذره برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دست لباس کامل برای نوزاد با دور پیچ.حتما دستکش و کلاه هم داشته باشه با یه دستمال آروغ گیر که دهان ...

ممنونم عزیزم خبر ببینی

تو سزارین شیر سخت تر و دیرتر جاری میشه البته میدونم الان یه عده میگن شیر ما مثل آبشار نیاگارا جاری ...

اره میدونم ،من شیر دوش گرفتم

آمين كه زايمان راحتي داشته باشي و نيني خوشگلتو به سلامتي بغل كني عزيزه دلم 🙏🏻 براي منم دعا كن تو ...

ان شاءالله بزودی خدا نصیبت کنه

من یه مدل ساده شو دارم، نمیخواد گرون بخری... دستی بگیر، اره میدونم دستی اونت الان یک میلیونه! چه خبر ...

ممنونم.میشه مارک مال خودتون رو بگین.الان دی جی کالا سرچ کردم خیلی متفاوت بود قیمتها.زیر ۲۰ تومنم بود.میترسم کار نکنه.یه چیز باشه که خیلی گرون نباشه وای کارشم خوب باشه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

آمين🙏🏻

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
برا منم دعا کن این روزا رو ببینم و مادر شدن و تجربه کنم با فرزند سالم و صالح💓ان شا الله ب سلامتی دن ...

ان شاءالله چشم

یه سوال مدرک چی بردین برای  سزارین.من دکترم قول سزارین داده ولی نگفته با چه مدرکی قراره سزارین بشم‌.نکنه بیمارستان قبول نکنه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
ایشالله‌ به سلامتی و دل خوش بچه تو بغل بگیری...عزیزم التماست میکنم دعا کنم شوهرم ۴۵ روز دیگه دادگاه ...

الهی بگردم عزیزم حتما دعا میکنم ،زودتر دوباره جمع بشید نترس سر بیگناه بالادار نمیرسه خداجای حقه

ممنونم.میشه مارک مال خودتون رو بگین.الان دی جی کالا سرچ کردم خیلی متفاوت بود قیمتها.زیر ۲۰ تومنم بود ...

من یه چیز الکی گرفتم، خودم نگرفتم، مامانم سردستی یه چی گرفت، فروشگاه شهروند دیدم فیروز هم داره شیردوش دستی

یه سوال مدرک چی بردین برای  سزارین.من دکترم قول سزارین داده ولی نگفته با چه مدرکی قراره سزارین ...

اولین و آخرین سونو،مدارک شناسایی خودت و همسرت 

الهی بگردم عزیزم حتما دعا میکنم ،زودتر دوباره جمع بشید نترس سر بیگناه بالادار نمیرسه خداجای حقه

ممنونم عزیزم الان ۱۲ روزه زندگی برام هیچ معنی نداره بهش واقعا احتیاج دارم😭😭😭

ممنونم عزیزم الان ۱۲ روزه زندگی برام هیچ معنی نداره بهش واقعا احتیاج دارم😭😭😭

میدونم حق داری منم باشم حالم بد میشه