2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمين كه زايمان راحتي داشته باشي و نيني خوشگلتو به سلامتي بغل كني عزيزه دلم 🙏🏻

براي منم دعا كن تو اقدامم ولي نميشه خداوند لطفشو شامل حال منم بكنه و باردار شم🙏🏻

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
سلام گلم؛لطفا دعا کن که همه ی جوانان خوشبخت و عاقبت بخیر بشند و منم همینطور🍀💐🌹🍀💐🌹🍀💐🌹 ان شا ...

چشم عزیزم

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
ان شاالله که بزودی بچت رو بغل میکنی.کاری نداره سزارین.راحته. واسه آرامش دل من دعا کن.مرسی

چشم عشقم

عزیزم ،بسلامتی و شادی ،امیدوارم خیلی برات راحت باشه ،گلم برای سلامتی نینی منم دعا کن لطفا 

حتما عزیزم

تو سزارین شیر سخت تر و دیرتر جاری میشه البته میدونم الان یه عده میگن شیر ما مثل آبشار نیاگارا جاری ...

آها.آخه گفتن قیمتش از ۴۰۰ به بالاست.تازه دستی

گفتم اگه لازم نیست نگیرم.

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی. بیلی ناستر حتما به نی نی بده زردی نگیره.  واسه شوهر خواهر ...

چشم عزیزم حتما مرسی

ایشالله‌ به سلامتی و دل خوش بچه تو بغل بگیری...عزیزم التماست میکنم دعا کنم شوهرم ۴۵ روز دیگه دادگاه داره تبرئه بشه که بیگناهه و بیاد کنار من و بچه هام  اصلا خواب و خوراک ندارم کارم شده گریه..منم یه دختر یه ساله دارم که بهونه باباشو میگیره

اوخودااااا نی نی 😍😍ایشالا زایمان راحتی داشته باشی عزیزم  و خدا نگهدار نی نی و شما باشه❣️ من ...

چشمممم

آها.آخه گفتن قیمتش از ۴۰۰ به بالاست.تازه دستی گفتم اگه لازم نیست نگیرم.

من یه مدل ساده شو دارم، نمیخواد گرون بخری... دستی بگیر، اره میدونم دستی اونت الان یک میلیونه! چه خبره! میخوای چیکار! فقط همین که شیر رو بکشه، خوبه ولی اگر شیر آغوز کشید بیرون، دور نریز، بزارش با قطره چکون بهش بده، بیشترین ارزش رو داره. 

لیس زدن بستنی قیفی هم اکسی توسین ترشح میکنه و شیر آوره