2777
2789

اره هست 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله زهرا خانوم همسایمون... خودش گرفت یه مدتم بستری بود ولی هیچ کس ازش نگرفت الحمدالله

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بله پسر 5 ساله ی دوستم فوت شد تو بقل مادرش و اون نگرفت

آخییی😔😔چرا آخه چه علائمی داشت؟

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
بله پسر 5 ساله ی دوستم فوت شد تو بقل مادرش و اون نگرفت

ای واااای 😭😭😭مشکل زمینه ای داشت؟

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

اره ۱۱ نفر از ی خانواده گرفتن ولی مادره ک کلکسیونی از انواع بیماری هاس نگرفت خداروشکر

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

اره کسی که کرونا نگرفته😎🤘

مجبور شدم به عنوان یه دختر بی پدر و مادر ۱۶ ساله بیام و همتونم باور کردی اما با عکسی که گذاشتم لو رفتم😬🤐اما نه من ۱۳ سالمه و پدر و مادرم دارم😕🥴اما گزارش نزن دوست دارم تو سایت باشم 😔🥺خب چی میشه مگه؟تازه من همه چیز رو میدونم🙁🔞هرکس گزارش بزنه خره😑

همسرم به هیچکی انتقال نداد چون خودش مشکوک شده بود تو یه اتاق قرنطینه شد دوره نقاهتش رو هم تو یه خونه تنها گذروند نمیذاشت بریم پیشش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام