2777
2789
وقتش تموم شده من فروختم به بانک فعلا نریختن😃

وااای یعنی دیگه  نمیشه فروخت اصلا

💞💞💞من شاعرم، تلخم، غم انگیزم، بداخلاقم اماتوخوب مطلقی ازمن نمیرنجی💞💞💞♏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اگه آزادش کردی تا قبل عید نفروش  3برابر میشه منم گذاشتم واسه اونموقع ک 10 12 تومن کف دستم ...

طلای خواهرمو گم کردم مجبورم قیمت طلام داره میره بالاتر عزیزم نمیدونی چجوری میشه فروختش

والا ما که فروختیم نریختن به خالمم ۱۴۰۰تومن ریختن کلا برای مشغول کزدنه ملته زیاد روش حساب نکنین

یعنی بفروشیم واریز نمیکنن

چجوریه عزیزم

یه کارگزاری ثبت نام کن از طریق اون بفروش،راستش نمیدونم کارگزاری خوب کدومه چون خودم حواسم نبود رفتم کارگزاری کیان ثبت نام کردم نمیدونم تا چه حد معتبره ولی دیگه شده نمیشه کاریش کرد شما هم تحقیق کن ببین کدوم کارگزازی خوبه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ن هنو کد بورسی نگرفتم

مگه کد بورسی میخواد واسه فروش این 30درصد اصلا چجوریه چه مدارکی میخواد من سردرنمیارم

یه کارگزاری ثبت نام کن از طریق اون بفروش،راستش نمیدونم کارگزاری خوب کدومه چون خودم حواسم نبود رفتم ک ...

اگه کارگزاری خوب باشه پولو زودتر واریز میکنن🤔

برای ما که نریختن برای خالم اینام کم ریختن

مسخره ها وااای طلام هی داره گرونتر میشه