سلام
من چهار سال ازدواج کردم ،اوایل چون با جاریام توی ساختمون بودیم خیلی بحث داشتم و اعصاب خوردی و اینک جاریام من ی نخود هم به م بفهمن میرن میخرن کم نیارن یا کاری می کنن از طریق شوهرشون ک شوهرم دیگ نخره ،خلاصه شرایطی جور شد اونا از ساختمون رفتن و من موندم اونا رفتن خونه جدید و بزرگتر . من هم برا دلگرمی خودم و ایجاد انگیزه ی پیج تو اینستا زدم روزمرگی و شروع کردم تغییر دکور دادن و خرید وسایل جدید چون گذشته رو فراموش کنم و کمی حالم با دوستای محازیم بهتر شه ،ک یدفعه دیدم یکی از جاریام دستش خورد منو لایک کرد فهمیدم اونجا هم ول کن نیستن و پیگیرن بلاکش کردم چون رابطه ای نداریم بعد دیدم چندین تا پیج فیک دارن و هربار از ی پیجی میاد و من نمیتونم همرو چک کنم هربار ،جدیدا صحبت شد دیدم همه کارا منو دنبال می کنه و خودش باعث افسردگیم شده بود حالا ک با هزار ترفند خودمو خوب کردم داره از من تقلید می کنه و چقدر بروز شده و عین وسایل منو حالا مدل دیگ میخره حالم بد شد ،منو زمین زدن خودشون رفتن خونه بزرگتر حالا هم از پیجم دنبال می کنن و دورادور شوهرم تحریک می کنن علیهم ،
نمیدونم بنظرتون پیجم پاک کنم؟ی پیج معمولی بزنم فقط نظارت کنم پیجایی ک دوست دارمو یا نن؟