2777
2789
عنوان

حسودی جاریام

356 بازدید | 18 پست

سلام 

من چهار سال ازدواج کردم ،اوایل چون با جاریام تو‌ی ساختمون بودیم خیلی بحث داشتم و اعصاب خوردی و اینک جاریام من ی نخود هم به م بفهمن میرن میخرن کم نیارن یا کاری می کنن از طریق شوهرشون ک شوهرم دیگ نخره ،خلاصه شرایطی جور شد اونا از ساختمون رفتن و من موندم اونا رفتن خونه جدید و بزرگتر . من هم برا دلگرمی خودم و ایجاد انگیزه ی پیج تو اینستا زدم روزمرگی و شروع کردم تغییر دکور دادن و خرید وسایل جدید چون گذشته رو فراموش کنم و کمی حالم با دوستای محازیم بهتر شه ،ک یدفعه دیدم یکی از جاریام دستش خورد منو لایک کرد فهمیدم اونجا هم ول کن نیستن و پیگیرن بلاکش کردم چون رابطه ای نداریم بعد دیدم چندین تا پیج فیک دارن و هربار از ی پیجی میاد و من نمیتونم همرو چک کنم هربار ،جدیدا صحبت شد دیدم همه کارا منو دنبال می کنه و خودش باعث افسردگیم شده بود حالا ک با هزار ترفند خودمو خوب کردم داره از من تقلید می کنه و چقدر بروز شده و عین وسایل منو حالا مدل دیگ میخره حالم بد شد ،منو زمین زدن خودشون رفتن خونه بزرگتر حالا هم از پیجم دنبال می کنن و دورادور شوهرم تحریک می کنن علیهم ،

نمی‌دونم بنظرتون پیجم پاک کنم؟ی پیج معمولی بزنم فقط نظارت کنم پیجایی ک دوست دارمو یا نن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خیلی درگیر جاریتی عزیزم

بیاد ببینه خب

شاید از اون وسایل هم تو خونه هرکسی باشه

والا منم بعضی از تزئینی هام رو از اینستا دی‌دم و رفتم خریدم.

برات مهم نباشه.

بعدشم پیجت رو ققفل کن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

وقتی پیج میزنی زندگیتو نشون میدی خب میرن میخرن دا😂😂😂😂

بخرن چی از شما کم‌میشع؟

با خرید وسایل مثل شما  زمین خوردین؟؟

پاشو برو باشگاه خودتو بساز

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اونا مطمن هستن که تو ازشون سرتری بخاطر اون فقط ازت تقلید میکنن .سعی کن مثبت به قضیه نگاه کنی 

اصلا سرتر بودن هیچ

اونا مطمئنا فهمیدم ایشون حساسه دارن این کار رو انجام میدن

در واقع هر دو طرف دارن زجر میکشن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اونا مطمن هستن که تو ازشون سرتری بخاطر اون فقط ازت تقلید میکنن .سعی کن مثبت به قضیه نگاه کنی 

آخه تقلید ی طرف ،تقلید می کنن بعد میان پیش مادرشوهرم چون خونشون بزرگتر میگن ما خریدیم دیده رفته خرید منو مقلد نشون میدم و شوهرم میپزن ک دیگ نذار بخرم چیزی

چقدر اعصابت وحروم ادمایی میکنی که واست مهم نیستن. بذار هرکی هرکاری دلش میخواد بکنه...به تو چه؟به من ...

آخه مادرشوهرم سرکوفت زد بهم گفت اونا همه چیزایی ک تو داری بهترش دارن ایشالله خدا به تو هم خونه بزرگتر بده