2777
2789

واااای خیلی خوشمزس عزیزم.من هفته پیش برای اولین بار درست کردم خیلی خوب شد.تو هم میتونی مطمئنم.من تو گوگل زدم طرز تهیه دلمه برگ مو با گوشت چرخ کرده عین دستورش درست کردم 💕

من لپه رو میپزم گوشت وپیاز سرخ شده وترخون ومرزه خشک  و تر  داخلش آبغوره وسماق  میریزم نمک وفلفل و زرد چوبه  وقتی اماده شد تو برگ میپیچم   یه لیوان آب تو قابلمه و نصف لیوان آبعوره میریزم تا بپزه و جا بیفته یادم رفت نصف لیوان برنج آبکش شده لپه هم نصف لیوان  حدود 350 گرم گوشت  برای تقریبا 40 عدد برگ مو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای خیلی خوشمزس عزیزم.من هفته پیش برای اولین بار درست کردم خیلی خوب شد.تو هم میتونی مطمئنم.من تو ...

فقط میشه بگین که آخرش چی ریخت رو برگا الو یا سرکه یا آبلیمو ؟

برنج و لپه و رو میپزی

سبزی های معطر خرد میکنی(اسماشو بلد نیستم بگم🤦🏼‍♀️)

و با لپه و برنج قاطی میکنی

(میتونی گوشت چرخ کرده هم اضاف کنی)

نمک و فلفل هم به میزان لازم

بعد تمرهندی رو با یکم اب جوش قاطی میکنی و میریزی رو مواد تا ترش شن😋

بعد اینارو میزاری داخل برگ مو و میپیچونی

یادت باشه ته قابلمه حتما برگ بچینی تا دلمه هات نسوزه

زیاد رو هم نچین تا قشنگ همشون پخته شن

بعدم هم ک چیدی تو قابلمه بعد از نیم ساعت ،کمی سرکه و شکر و اب قاطی کن و بریز روی دلمه ها و بذار تا بپزه😋😋😋

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
فقط میشه بگین که آخرش چی ریخت رو برگا الو یا سرکه یا آبلیمو ؟

سرکه یه ته استکان.یه قاشق شکر.بعد یه کمم رب انار.یه قاشق هم روغن مایع .اینا رو اول یه کم جوشوندم که شکرش بهتر اثر کنه بعد که دودسه دقیقه جوشوندم ریختم رو دلمه ها.رو دلمه ها هم پیش دستی چیتی گذاشتم روشم وزنه دمبل که تکون نخورن.بعد 40 دقیقه آماده شدن.فقط حتما کف قابلمه زیر دلمه هات چند تا برگ خالی انگور بزار که دلمه هات نسوزن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792