2777
2789
عنوان

چطور باعث شم کلا قیدمو بزنه؟؟؟؟

100 بازدید | 5 پست

سلام دخترا من ی دوست صمیمی دارم ک شرایط روحیش اوکی نی بعدش اصلا رفتارو شخصیتش رو نمیپسندم میخواستم رابطمو کات کنم باهاش چطوری رفتار کنم ک کلا بیخیال بشه خیلی سیریشه پیام میده همش دیر سین میکنم بازممم میده ول نمیکنه قابل اعتمادم نیست ))))) 

ی دوستی دیگم دارم ک کلا ادم حسودیههههه ولی صمیمیه باز ولی من میدونم ک پشت من حرف میزنه چون از اکیپمون برا من میگه .... خلاصهههه چی کنم راهکار بدید مثلا شمارمو عوض کنم دوست صمیمیم دومیه ک میگم حسودیه چطور ندمش اخرش مجبورم بدم چون بحث خاصیم نداشتیم باهم ولی اعتماد ندارم نمیخوام باشه ...

مث ادم بگو من دوست ندارم این دوستیو ادانه بدم به این دلیل خدافس

این کارا چیه دیگ

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث ادم بگو من دوست ندارم این دوستیو ادانه بدم به این دلیل خدافس این کارا چیه دیگ

برم بگمش چون حسودی میخوام کات کنم دوستی چند ساله رو اونوقت نمیگه ک...خلی؟

نه این کارو نکن ، اولیه ممکنه دلش بشکنه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

😐پس من چجوری خیلی راحت همرو بلاک میکنم کات تامام😂😂😂 تازه افتخارم نمیدم دلیلشو بگم

ولی غیرمستقیم درست نیس تو باید بر اساس شخصیت و ارزشای خودت رفتار کنی نه این ک یه رفتار بد بکنی که اونا قهر کنن 

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌