2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا كسي كه دوسم داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من عشق و انتخاب کردم و پشیمون نیستم خیلی خوشحالم بین عشق و پول

این خواستگارم خوشگله خوشتیپ خوش اخلاق و... این پسریم ک دوسم داره ولی قیافش معمولیه و این ک همسنمه ۲۱سالشه

قطعا عالی بعدش برای خودت خانومی کن و عشق و حال

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
این خواستگارم خوشگله خوشتیپ خوش اخلاق و... این پسریم ک دوسم داره ولی قیافش معمولیه و این ک همسنمه ۲۱ ...

واقعا برای خیلی چیزا نمیشه اینجا نظر خواست چون بعضی موارد انقد حساسن که باید از هزار جهت بررسی بشه 

خودت باید تمام ملاکاتو بسنجی با کسایی که قبولشون داری و صدالبته تجربه دارن مشورت کن حتما 

اینجارو فقط جهت سرگرمی بخون چون شرایط و شخصیت منی که میگم عشقو انتخاب کردم و خوشحالم ممکنه ۱۸۰ درجه با تو و ملاکات متفاوت باشه

برای شادی روح رفتگان صلوات 🌺🌺🌺
اخه این پسررو ول کنم قطعا ی چیزیش میشه خیلی دوسم داره

هیچیش نمیشه،باور کن  اینم یه تجربه تلخ میشه براش و تمام، شوهر من خیلی منو میخواست خیلی تلاش کرد تا بابامو راضی کرد، بعد 8سال ازش پرسیدم گفتم اگه قضیه مون جور نمیشد چکار میکردی  گفت هیچی ناراحت میشدم ولی میپذیرفتم و میرفتم سراغ کسی دیگه، حالا مثلا اون موقع میمرد برام  ولی نگاه مردا بیشتر منطقیه

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀