2777
2789
عنوان

کریم جهانبخش سفید کمر😐😂

2181 بازدید | 54 پست

اقا این کریم جهانبخش سفید کمر کیههه 

هر سریال و فیلمی میبینم مسئول برقش فقط کریم جهانبخش سفید کمره😐😐😐 هر سریالی

...

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...

سفيد كمر😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سفيد كمر😂

اره والا😑😅

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میگی مسئول برق دیگه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
وای تو هم به این موضوع دقت کردی ؟😂😂😂

تو هم 🤭 وای خدایا شکرت تنها نیستم

از بچگی سوالم بوده....

ما خانوادگی سوالمونه😂

عه؟فک کردم فقط من به این موضوع پی بردم .میخاستم فرار مغزها کنم .خخخخ واقعا چرا ؟از سام درخشانی معروفتره فک کنم

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
عه؟فک کردم فقط من به این موضوع پی بردم .میخاستم فرار مغزها کنم .خخخخ واقعا چرا ؟از سام درخشانی معروف ...

تنها کسیه که هیچ وقت ترس بیکار شدنو نداره

آخ فکر کردم فقط دغدغه منه آخر همه سریالها اسمش و میبینم😂😂😂😂

نه گویا دغدغه خیلی ها هست 😂😂