2777
2789
عنوان

نوبت دهی دکتر خیر اندیش چطوریه؟

54245 بازدید | 35 پست

کسی از دکتر خیراندیش نوبت گرفته؟ حضوری نوبت میده؟ یا چندماهه نوبت میده؟؟؟؟

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  من شنیدم فقط ب مریضی های صعب العلاج نوبت میده

منم شنیدم به منم گفتن تا آخر عمر باید وارفارین بخورم عطاری گفت درمان داره برم پیشش

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

دوستان تهرانی اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین پسر دومم ۹ ماهشه نمیتونم زیاد برم بیرون.۴ مرداد تهران نوبت دکتر دارم میخوام اونجام برم ممنون

منم شنیدم به منم گفتن تا آخر عمر باید وارفارین بخورم عطاری گفت درمان داره برم پیشش

فضولی نباشه مشکلتون چیه؟

برید پیش دکتر های طب سنتیه دیگه

خیر اندیش اسم در کرده ها گلم

از طب تبریزیان استفاده کن

فضولی نباشه مشکلتون چیه؟ برید پیش دکتر های طب سنتیه دیگه خیر اندیش اسم در کرده ها گلم از طب تبریز ...

وارفارین میخورم علتش تو تاپیک قبلم هست دکتر گفته تا آخر عمر باید بخورم. گفتن خیر اندیش خیلی خوبه و راه درمان داره. 

وارفارین میخورم علتش تو تاپیک قبلم هست دکتر گفته تا آخر عمر باید بخورم. گفتن خیر اندیش خیلی خوبه و ر ...

عزیزم خوندم تاپیکت رو 

ناراحت شدم ببین میتونی از خیر اندیش وقت بگیری؟

اگه نشد وقت و هدر نده برو پیش ی متخصص طب سنتی دیگه

عزیزم خوندم تاپیکت رو  ناراحت شدم ببین میتونی از خیر اندیش وقت بگیری؟ اگه نشد وقت و هدر نده ب ...

آخه همه عطاریا یا دکتر طب سنتی خیراندیش رو قبول دارن دکترای دیگه رو نمیدونم کدوم خوبه ریسکش زیاده پیش هرکس نمیتونم برم. اینجا پرسیدم گفتم شاید کسی اطلاع داشته باشه نوبت دهی چطوریه؟ من شهرستانم

آخه همه عطاریا یا دکتر طب سنتی خیراندیش رو قبول دارن دکترای دیگه رو نمیدونم کدوم خوبه ریسکش زیاده پی ...

نوبت دهی خیر اندیش رو در جریان نیستم گلم

شرمنده

میتونی از گوگل سرچ کنی

حکیم ضیایی هم خوبه اون تو مشهده 

عزیزم خوندم تاپیکت رو  ناراحت شدم ببین میتونی از خیر اندیش وقت بگیری؟ اگه نشد وقت و هدر نده ب ...

به نظر منم طب اسلامی و شاگردای تبریزیان بهتره.من خودم فیبروآدنومم با داروهاشون درمان شد