2777
2789
عنوان

مشهدیا و اونایی که دارن مشهد میرن

216 بازدید | 12 پست

سلام.بچه ها میشه اونایی که تولد امام رضا حرم هستن برای منم نماز بخونن و از امام رضا بخوان به زندگیم نگاه کنه.اخه ما عقدمون از شهرای دور رفتیم حرم و عقد و کردیم و امام رضا رو ضامن خوشبختیمون قرار دادیم.الان باورم نمیشه تمام این نه ماه که کارمون به جدایی رسیده امام رضا هم سکوت کرده.ازش بخواین همون جوری که خودش میدونه زندگیمو درست کنه ولی فقط درست کنه.بگین معجزه اشو بهم نشون بده نذاره باورامو از دست بدم😢😔من بهش امید بسته بودم برای زندگیم.هر کسی برام اینکارو کنه با تموم وجودم از خدا میخوام از سر راهش مشکلاتو برداره...ممنون از همتون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی کیا میان با همدیگه ختم بسم الله الرحمن الرحیم شروع کنیم میگن از روز یکشنبه باید شروع شهبیایید 40 نفر بشیم تا ۴۰ روز به نیت حاجت خودمون و ۴۰ نفر دیگ https://www.ninisite.com/discussion/topic/4627180/ختم-بسم-الله-الرحمن-الرحیم-حاجت-دارا-بیایید

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺
ایشالله که مشکلت حل بشه عزیزم  مشکلتون برای چیه که میخواهین جداشین

والا یهو همه چی خراب شد.ما دعوامون شد و خانوادش دخالت کردن و همه چیز بهم ریخت.حرفایی که نباید گفته میشد گفته شدو...شش سال زندگی رو نادیده گرفت و رفت سمت خانوادش.منم نه ماهه که هر لحظه برام عذابه

والا یهو همه چی خراب شد.ما دعوامون شد و خانوادش دخالت کردن و همه چیز بهم ریخت.حرفایی که نباید گفته م ...

😔😔😔

خدا دلشو نرم کنه و چشم هاشو باز کنه

امیدوارم به اینده