2777
2789

سلام من 5 هفته 5 روزم 

2ساعت پیش ک یه لخته دفع کردم الانم میرم دست‌شویی لکه بینی دارم اونم خون قرمز 

کسی بوده جنین سالم مونده باشه تو همچنین اتفاقاتی

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اره خاله همسرم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره خاله همسرم

سالم بدنیا اومد مشکلی نداره 🥺

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر زود 

دکتر خودم ک تا شنبه نیست و به هیچ دکتر دیگه ام اعتماد ندارم  چون بلا خیلی سرم آوردن 

بله پسر من 

یعنی رفتم دکتر ببینم بقایا داره جنین یا نه گفت قلبش داره میزنه من هر تکونی می‌خوردم لک بینی داشتم ولی خواست خدا این بود بمونه

البته استراحت مطلق بودم دکتر گفته بود حتی برای دستشویی بلند نشو ولی بعد یکماه من کلافه شدم ولی دیگه خونریزیم کم شده بود 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

یا خون جایگزینی هست یاهماتوم داری

یه سونو برو اگه هماتوم بود بعد تشکیل قلبش شیاف میدن

درد هم داری؟چجوری؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
خواهرم اینجوری به دنیا اومد البته دکتر به مامانم استراحت مطلق داد حتما پیش یه پزشک برید 

فردا حتما یه پزشک خوب پیدا می کنم میرم 

یعنی مثل پریودی خون میاد؟

نه فقط میرم ببخشید دستشویی قطره قطره میاد