2777
2789

من واسه سونو تشکیل قلب که رفتم تقریبا سه هفته اختلاف سن حاملگی و سونو داشتم یعنی سونو عقب تر بود

ولی تو ده هفتگی این اختلاف کمتر شده بود

انشالله واسه ان تی کمتر هم شده 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

فکر کنم عادیه گلم چون تقریبا ۱۴روز بعد پریودی باردار میشین و تا لانه گزینی گنه باز سه چهار روز طول میکشه

دکترا چون نمیدونن دقیقا تخمک گزاریت کی بوده از تاریخ اخرین پریود استفاده میکنن 

اگر گفتن جنینت سالمه  نگران نباش دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه سونو تشکیل قلب که رفتم تقریبا سه هفته اختلاف سن حاملگی و سونو داشتم یعنی سونو عقب تر بود ول ...

واقعا من به سه تا دکتر. گفتم گفتن سه هفته نداشتیم خیلی کم یعنی امیدوار باشم؟

..........
فکر کنم عادیه گلم چون تقریبا ۱۴روز بعد پریودی باردار میشین و تا لانه گزینی گنه باز سه چهار روز طول م ...

از پریودم نه هفته س اما تاریخ سونو شش هفته هنوز. فقط ساکه ولی دکتر. امیدی نداشت

..........
واقعا من به سه تا دکتر. گفتم گفتن سه هفته نداشتیم خیلی کم یعنی امیدوار باشم؟

یادمه ۸ هفته و پنج روز بودم ولی سونو ۶ هفته نشون داد

طبق پریود چندهفته بودی که سونو شدی گلم؟

من واسه سونو تشکیل قلب که رفتم تقریبا سه هفته اختلاف سن حاملگی و سونو داشتم یعنی سونو عقب تر بود ول ...

یعنی شما از پریودت چن هفته میشدی و سونوچن هفته ؟من پلی کیستیک وپریود نامنظم هم داشتم وتینکه شوهرم ۱۲روز بعد قائدگی پیشم بوده

..........

ببین فقط باید صبر کرد ببینم جنین دیده میشه یا نه 

اگه هم خدای نکرده جنین دیده نشد میتونی دو سه ماه بعد دوباره اقدام کنی انشاالله همه چی خوب پیش میره

هرچند میدونم خیلی سخته ولی واقعا الان با نگرانی هیچی درست نمیشه

یعنی شما از پریودت چن هفته میشدی و سونوچن هفته ؟من پلی کیستیک وپریود نامنظم هم داشتم وتینکه شوهرم ۱۲ ...

طبق پریود ۸ هفته و ۵ روز بودم اما سونو گفت شش هفته ای

منم پریودهام به شدت نامنظم هست و میشه گفت بدون دوفاستون پریود نمیشم 

ولی با ای یو دی باردار شدم 

[QUOTE=143901375]یادمه ۸ هفته و پنج روز بودم ولی سونو ۶ هفته نشون داد طبق پریود چندهفته بودی که سونو شدی گلم؟[/QUOTEسونو گفت شش هفته س جنین اما چون از تاریخ پریودت  نه هفته میشه دیگه رشدش متوقف شده 

..........
[QUOTE=143901375]یادمه ۸ هفته و پنج روز بودم ولی سونو ۶ هفته نشون داد طبق پریود چندهفته بودی که سونو ...

راستش اینم ممکنه باشه عزیزم ولی فعلا فقط باید صبر کنی بیینم چی میشه

عزیزم خیلی زود رفتی دو هفته دیگه برو انشاالله قلبش تشکیل شده باشه

من قبل اینکه برم سونو فکر کردم ده هفتمه

۲۴/۱۱اخرین پریودیم بود ۲۰/۱رفتم سونو هفت هفته و چند روز بودم ولی خدارو شکر قلبش میزد

عزیزم خیلی زود رفتی دو هفته دیگه برو انشاالله قلبش تشکیل شده باشه من قبل اینکه برم سونو فکر کردم ده ...

واقعا شما هم سه هفته اختلاف داشتی پس چرا دکتر. ناامید بود تو سونو نوشته احتمالا جنین وجود داشته وسقط شده

..........