2777
2789
عنوان

کاسنی و جوش صورت

151 بازدید | 17 پست

سلام. کسی بوده که با خوردن کاسنی صورتش جوش بزنه؟

من ی مدت دارم کاسنی میخورم بعد الان قسمت پایین لبم (چانه) پر ازجوش شده.جوش های بزرگ. ممکنه بخاطر کاسنی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور خب ویا با عرق شاطره ترکیب کن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

[QUOTE=143885674]والا میخورن جوش نزنن واسه شما برعکسه[/QUOTE آره دقیقا خنک هست. وباعث میشه جوش نزنی ...

احتمالا مال یه چیز دیگس

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
نمیدونم . آزمایش هورمونی دکتر واسم نوشت. بخاطر کرونا نرفتم. امروز عرق رازیانه گرفتم .واسه تنظیم هورم ...

چون این سرده و صورتت واکنش داده من فکر میکنم احتمالن تخمدان پلی کیستیک داری. ولی برای خیلیا توی آزمایش نشون نمیده. نهفته ست

عاشق و رند و نظربازم و می گویم فاش
چون این سرده و صورتت واکنش داده من فکر میکنم احتمالن تخمدان پلی کیستیک داری. ولی برای خیلیا توی آزما ...

من اول جوش های زیرپوستی بزرگ میزنم که خیلی هم درد میکنه بعد میاد بالا و بزرگ میشه