2789
عنوان

خانومای اصفهانی میشه کمکم کنید

101 بازدید | 17 پست

سلام بچهاعصرتون بخیربچها خواستم بپرسم شماخودتون یااطرافیانتون بیمارستان بهشتی زایمان کردید؟چطور بوده؟واینکه کدوم دکترزنان زایمانش بهتره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اونجا زایمان اورژانسی داشتم. خیلی خوب بود. ولی قبلش حتما دکتر مشخص داشته باش و اگه درتوانت هست حت ...

اره چون تازه باردارم میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه ک برم تحت نظرش.گلم زایمانت طبیعی بودیاسز.و اینکه دکترت چطور بود کارش

اره چون تازه باردارم میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه ک برم تحت نظرش.گلم زایمانت طبیعی بودیاسز.و اینکه د ...

عزیزم من سزارین بودم. دکترم هم کارش عالی بود. بسیار باتجربه و تر و فرزه. بعد از خدا جون خودم و دخترم را مدیونش هستم.

سال 94 مطبش از سمت حکیم نظامی اول خ محتشم کاشانی بود. الان میخوای سرچ کن. دکتر آذر دانش.

اره چون تازه باردارم میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه ک برم تحت نظرش.گلم زایمانت طبیعی بودیاسز.و اینکه د ...

معمار مشرفی خیلی عالیه زعرای مرضیه میشنه و دارشفای فاطمیه...زایمانم سعدیو زهرای مرضیه