2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسکراب کامفورت زون گرفتم 

ولی تازه دو مرتبه استفاده کردم چون هفته ای یکبار باید بزنم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من اسکراب کامفورت زون گرفتم  ولی تازه دو مرتبه استفاده کردم چون هفته ای یکبار باید بزنم

حتما خیلی قویه پوسته پوسته شد پوست صورتت

خدای مهربونم ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیزاری
بله من دوسال پیش دکتر بهم داد برای جای جوش الان صورتم یک دونه لکم نداره صاف صاف شده

من لک یا جوش ندارمکلصورتم تیره ششده

حتما خیلی قویه پوسته پوسته شد پوست صورتت

کلا اسکراب نباید زیاد استفاده کرد بعد استفاده هم باید خیلی خیلی مراقب پوستت باشی

من تو خیابون افتاب بزنه صورتم یا دستمو میگیرم جلو صورتم یا شال 

ضدافتابم میزنم اونم بی رنگ

نه پوست پوسته نمیشه صورتم ولی وقتی میزنم به صورتم احساس میکنم پوستمو میکشه و مات میشه رو پوست

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

کلا اسکراب نباید زیاد استفاده کرد بعد استفاده هم باید خیلی خیلی مراقب پوستت باشی من تو خیابون افتاب ...

ممنون از راهنماییتون

ی کارآسونترم هست وقتی ی لیمو آبشو میگیری، پوستش ک هنوز آبم داره رو پوستت بکش، هم روشن‌تر میشه هم چرب ...

الان اوضاعدپوستم داغونه باید یکم عادی بشه بعد دستورات گیاهی ممنون از راهنماییتون