2777
2789
عنوان

عشق

223 بازدید | 34 پست

سلام خانوما،دیدین و شنیدین دونفر بعد چند ماه جداشدن باز بهم برگردنو ازدواج کنن؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مدیر عزیز ممکن هست لینک تاپیکم درمورد ختم رو بزارم؟

مدیر نمیگن معمولا استارتر میگن حالا بخوان راحت تر باشن میگن اسی😁

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

نه ندیدم امیدوارم معجزه بشه بر خودم😢

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بله دیدم 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
سلام مدیر عزیز ممکن هست لینک تاپیکم درمورد ختم رو بزارم؟

خب بذار🤪

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام به همگی کیا میان با همدیگه ختم بسم الله الرحمن الرحیم شروع کنیم میگن از روز یکشنبه باید شروع شهبیایید 40 نفر بشیم تا ۴۰ روز به نیت حاجت خودمون و ۴۰ نفر دیگ https://ninisite.co/discussion/topic/4627180/ختم-بسم-الله-الرحمن-الرحیم-حاجت-دارا-بیایید

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺
من. بعد از یکسال

ییییک سااال؟؟خودش اومد سمتت عزیز جان؟؟

نه ندیدم امیدوارم معجزه بشه بر خودم😢

ایشالا دوتاموون