2777
2789

خانم های گل قضیه اینه که من تو دانشگاه از یک آقایی خوشم میومد. اون اقا هم البته زیاد نخ میداد و چشم و ابرو میومد ولی خب نشد که با هم باشیم. تا اینکه من شماره ش رو پیدا کردم و بهش پیام دادم یکم با هم صحبت کردیم ولی دیدم خیلی دیر جواب میداد من بهش گفتم اگر سرتون شلوغه من پیام ندم دیدم هیچی جواب نداد و منم هیچی نگفتم. یک هفته بعدش برای ی مسئله درسی باید ی فایل براش میفرستادم. هم ایمیل کردم هم از طریق واتساپ فرستادم ولی چیزی نگفت. خانوم ها من خیلی دوستش دارم میخوام باز هم پیام بدم. چی بگم به نظرتون؟؟؟؟ ببینید نگید خودت رو کوچیک میکنی و فلان لطفا خواهرانه راهنمایی کنید.

من و خدا

شاید اون از شما خوشش نیومده ببخش ک‌اینجوری میگم 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روراست بگو آقای فلانی اگه مایل نیستید دیگه پیام ندم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اصی محلش نده تا خودش بیاد

باید حداقل برا فایل تشکر میکرد😏😏

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

اصلا چیز عجب و بدی نیس که یه دختر پیشقدم شه و به کسی ک دوسش داره ابراز علاقه کنه 

اما این قضیه تو ایران صدق نمیکنه پسرا جوگیر میشن فک میکنن چه تحفه ای هستنو و تحویلت نمیگیرن 

نباید بهش پیام میدادی 

یا شایدم خیلی سرش شلوغه وقت این کارارو نداره

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

دکتر انوشه میگه مردیکه دختری رو بخواد از دو فرسخی معلومه.هی شما پیام و میل و واتس ولی این هیچی نمیگه.ول کن دیگه بنظرم.خواستن که یه طرفه نمیشه.یه بار شما رفتی یه قدمم اون باید بیاد!

من همین یه دونه ام!