2777
2789
عنوان

بیاین ماجرای دعوای امروزم با خواهرم و شوهرمو براتون تعریف کنم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 103 پست
آخ گفتی!  ما تو خانواده مون اولویت خواهرم بود و این تو منم نهادینه شده بود, اونقدر پرتوقع شده ک ...

من این حرفی که زدم تجربه ۱۰ سال خودمه

چون هر وقت واسه کسی وقت گذاشتم که باعث شد مثلا بین من و شوهرم بحث به وجود بیاد

دیدم نوبت من که میشد فلانی خیلی راحت میگفت ببخشید نمیتونم بیام یا ببخشید نمیتونم کمکت کنم به همین راحتی. ولی من شده با شوهرم جر و بحث میکردم بخاطر اونا 

الان میگم واقعا چقدر ساده لوح بودم 

و ارزشی که میزارم واسه شوهرم هم اون هم خانوادم بیشتر بهم احترام میزارن 

حتی بین خودم و شوهرم و بچه هام 

اولویت اول خودم هستم 

چون وقتی خودت و فراموش کنی یا همش از خودگذشتگی کنی باعث میشه دیگران همش ازت انتظار داشته باشن

و وظیفه بشه 

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کامنتا شوکه شدم، عجب آدمای مزخرفی پیدا میشه تو‌این سلیت خواهر پاره تن آدمه  خواهرت استرس م ...

دقیقا چون خواهر پاره تن آدمه خواهرش حق نداشته اینجوری زحماتشو زیر سوال ببره و ناراحتش کنه... 

اسی وظیفه ای نداشته 

فقط از سر دل پاکیش اینکارو کرده

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.

قربون خواهرخودم برم که نع اون به من بی احترامی نع من ایقداحترام همدیگه رو داریم چیزی خوب نباشه خیلی محترمانه میگم نع اینجوری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

بهم گفت برو.تو بودی میموندی.؟؟؟

خواهرمه یک چیزی گفته بله که میموندم

همونجا باهاش قهر میکردم‌اما‌میموندم کاراش رو میکردم

یک تار موی خواهرم رو با هیچی تو این دنیا عوض نمیکنم

پاشو برو بهش زنگ بزن، این نی نی سایتیا برات کس و کار نمیشن ، خواهره که برات میمونه

چرا اینطوری میکنن خواهرا؟؟؟؟😞😞😞😞

برا اینه که پر توقعشون کردیم, من هر سال تولدش یه جوری از یه ماه قبل برنامه ی سورپرایز میچیدم, هر چی میخواست جز چشم نمیگفتم, تا جایی رسید که منو کمتر از خودش دید, درحالی که خیلی از چیزا رو مدیون منه, خیلی زحمت کشیدم برا موفقیتش, همه ی دوستاش چه جلو روم چه پشت سرم میگفتن که آبجیت دلسوز تر مادره برات ولی خب حماقته این کارها. 

تو رزندگی اول خودت بعد همسر و پدر و مادرت مهمن ,بقیه واسه شلوغی مهمونیاست

استارتر ناراحتیت و به خواهرت بگو با احترام  و بزار متوجه بشه اگه کار اشتباهی کرده ولی قهر نکن چون خواهر مثل رفیق نیست بتونی باهاش کات کنی 

اونم بنده خدا استرس و فشار روش بوده رو تو خالی کرده 

درکش کن و امشب تو شادیش کنارش باش

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
دقیقا چون خواهر پاره تن آدمه خواهرش حق نداشته اینجوری زحماتشو زیر سوال ببره و ناراحتش کنه...  ...

شما اگه واقعا رابطه خوب بین خواهر برادری داشتی کامنت منو درک میکردی 

من این حرفی که زدم تجربه ۱۰ سال خودمه چون هر وقت واسه کسی وقت گذاشتم که باعث شد مثلا بین من و شوهرم ...

دقیقا منم تازه تازه به این نکته میرسم. درسته خیلی از عمرمون به باد میره ولی به همین نتیجه رسیدن هم خودش کلی حرفه

شما اگه واقعا رابطه بین خواهر برادری داشتی کامنت منو درک میکردی  

قضاوتتون جالبه! 

شما هر چی میخواید بگید ولی بنظر من آدم نباید صرفا بخاطر یه نسبت خونی یا یه سند ازدواج اجازه بده هر چیزی بهش بگن و هر کاری دوس دارن سرش بیارن

البته که نظر شما هم محترمه عزیزم❤️❤️

ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین⁦❤️⁩پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
قربون خواهرخودم برم که نع اون به من بی احترامی نع من ایقداحترام همدیگه رو داریم چیزی خوب نباشه خیلی ...

آفرین گلم ولی خب این نتیجه ی اینه که هر دوتون معقولانه برا همدیگه وقت و انرژی صرف کردین, درستش اینه.  متاسفانه کسایی مثل استاتر یا من یه کم زیادی خودمونو درگیر کردیم

استارتر بخاطر خواهرزادت برو ( اما دیر برو و زود هم برگرد) کمک هم نکن که وظیفه تلقی شه

از طرفی با شوهرت صحبت کن هم اون حرفی که بهت گفته رو از دلت در بیاره هم شما، بحثتون رو بیخودی کش نده

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست